Крісло комп'ютерне Falcao Halmar

Модель:
144502
  • Рожевий
  • Сірий

4 530 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло комп'ютерне Falcao Halmar

Виробник: Halmar
Максимальна навантаження : 100 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 58
Висота, см: 101-111
Висота сидіння крісла, см: 47-57
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Поліпропілен
Матеріал оббивки: Тканина
Основа: Хрестовина з роликами
Вага, кг : 14
Крісло комп'ютерне Falcao - це істинно шикарне і комфортне крісло, яке стане ідеальним супутником під час тривалих робочих сесій або відпочинку за комп'ютером. Його скандинавський, традиційний стиль виконання надає йому особливого шарму й елегантності.

Матеріал основи крісла виконаний з поліпропілену, що гарантує його міцність і довговічність. Оббивка крісла виконана з якісної тканини, яка зберігає довгий час свій первісний вигляд і властивості, легко чиститься і не схильна до потертостей і подряпин. Крісло має регульовану висоту, що дає змогу кожному користувачеві знайти оптимальне положення для своєї спини. Висота сидіння також регулюється, забезпечуючи максимальний комфорт. Крісло не має підлокітників, що створює свободу рухів і дає змогу працювати або відпочивати в будь-якому зручному положенні. Воно легко обертається на 360 градусів, завдяки чому немає необхідності постійно переміщатися і перевстановлювати положення крісла.

Крісло комп'ютерне Falcao чудово підходить як для домашнього використання, так і для офісу. Ідеальний вибір для керівників і тих, хто цінує комфорт і стиль у своєму робочому просторі.

Ви можете купити Крісло комп'ютерне Falcao Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло комп'ютерне Falcao Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари