Крісло комп'ютерне Doral Halmar

Модель:
144499
  • Сірий
  • Темно-зелений

2 582 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло комп'ютерне Doral Halmar

Виробник: Halmar
Максимальна навантаження : 90 кг
Ширина, см: 55
Глибина, см: 58
Висота, см: 88-98
Висота сидіння крісла, см: 45-55
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Хромована сталь
Матеріал оббивки: Тканина оксамит
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Вага, кг : 9
Крісло комп'ютерне Doral - це стильне і сучасне крісло, яке додасть затишку і комфорту будь-якому робочому простору вдома або офісі.

Матеріал основи крісла - метал, що гарантує його міцність і довговічність. Оббивку виконано з бархатистої тканини, яка буде приємною на дотик, не вигоряє на сонці, зберігає свій первісний вигляд довгий час і легко піддається чищенню. Крісло має обертовий механізм, що дає змогу легко повертатися навколо осі і комфортно пересуватися кімнатою. Так само оснащене нерегульованими підлокітниками, які забезпечують зручне положення рук під час роботи за комп'ютером.

Крісло комп'ютерне Halmar Doral і однією з головних переваг є його молодіжний дизайн і універсальність. Воно ідеально підійде не тільки для роботи за комп'ютером, а й для читання, ігор, відпочинку та інших повсякденних завдань.

Ви можете купити Крісло комп'ютерне Doral Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло комп'ютерне Doral Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари