Крісло Larry HB Light Grey АМФ

Модель:
144560

27 294 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Larry HB Light Grey АМФ

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 130 кг
Ширина, см: 65
Глибина, см: 65
Висота, см: 124-132
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 51
Висота спинки крісла, см: 79
Висота сидіння крісла, см: 47-55
Механізм для крісел: Dynamic
Матеріал оббивки: Комбінована шкіра
Колір оббивки: Светло-серый
Матеріал підлокітників крісел: Алюмінієві з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Наявність підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 24,4
Крісло Larry - представник колекції Empire, який чудово підійде як для обладнання офісу, переговорних, конференц-залів, так і гідно керівників будь-якого рівня. Це представник крісел із сучасним елітним дизайном, що абсолютно не робить його менш комфортним. Поєднання стилю, строгих форм, презентабельності, елітних матеріалів - це крісло увібрало в себе все з перерахованого.

Хрестовина алюмінієва, діаметром 700 мм, підлокітники так само алюмінієві з м'якими накладками, ролики обгумовані для захисту підлоги від пошкоджень. Наповнювач з формованого пінополіуретану високої щільності не змусить вас відчути жодного дискомфорту. Крісло це модифікація з високою спинкою і з хрестовиною на коліщатках. Оббивку виконано з натуральної високоякісної шкіри, комбінованої з еко-шкірою, що забезпечить комфорт і стиль, а гладкості домагаються за допомогою напилення на шкури спеціальних засобів із природних смол і добавок. Механізм Dynamic - надпотужний синхромеханізм із фіксацією кута нахилу в 5 положеннях.

Крісло Larry HB ідеальний вибір для офісу та робочого кабінету у вас вдома. Стиль, розкіш і якість зібрали в одному виробі, який легко стане вашим.

Ви можете купити Крісло Larry HB Light Grey АМФ в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Larry HB Light Grey АМФ з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари