Крісло Монеро хром сіре Richman

Модель:
144448

5 322 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Монеро хром сіре Richman

Виробник: Ричман
Ширина, см: 59
Глибина, см: 57
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 76
Висота сидіння крісла, см: 44-54
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Основа: Хрестовина з роликами
Крісло Richman Монеро - сучасне сіткове крісло, що стане в нагоді в спекотні дні в офісі чи вдома. Спинка та підголівник виготовлені з сітчастого матеріалу, що забезпечує вентиляцію тіла під час користування кріслом.

Підголівник можна налаштувати за висотою, а спинка має поперекову підтримку. Сидіння просторе і оббите тканиною сіткою. Крісло оснащене пластиковими підлокітниками з сучасним дизайном, що дає змогу відпочити рукам від роботи. Крісло має механізм M-1 (Tilt), що дає змогу комбінувати зручне сидіння з міцною хромованою хрестовиною. Висоту крісла можна налаштувати за допомогою пневматичного патрона 3 класу, що забезпечує стійкість і комфорт під час роботи за столом. Ролики, які дають змогу безшумно та безпечно переміщати крісло на різних поверхнях, а також захищають підлогу від подряпин, мають гумове покриття.

Крісло Монеро стильне та якісне рішення для облаштування інтер'єру та для отримання максимального комфорту від використання.

Ви можете купити Крісло Монеро хром сіре Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Монеро хром сіре Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари