Крісло конференційне АКЛАС Міраж FX CH CF Чорне

Модель:
141138

1 740 грн.

Опис та характеристики на Крісло конференційне АКЛАС Міраж FX CH CF Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 100 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 60
Висота, см: 92
Ширина сидіння, см: 46
Глибина сидіння крісла, см: 60
Висота спинки крісла, см: 49
Висота сидіння крісла, см: 46
Розмір основи крісла, см: 53х50
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Основа: Конференц-основа
Наявність підлокітників : Так
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 7
Гарантія: 12 місяців

Крісло конференційне АКЛАС Міраж FX CH CF Чорний (Чорний) - популярне конференционное крісло в урбаністичному стилі, в якому відмінно поєднуються сітчаста оббивка спинки, м'яке сидіння і металевий трубчастий каркас. Ці складові створили неповторний силует: легкий, витончений, і в той же час міцний, комфортний і надійний. Таке крісло стане справжньою окрасою сучасного офісного інтер'єру. Модель підійде для укомплектування конференц-залів, переговорних і робочих місць персоналу.

Дизайн. Каркас крісла виконаний з хромованого металу, на який натягнута нейлонова сітка - відмінний інноваційний матеріал, міцний, "дихаючий" і еластичний. Цей матеріал - основний елемент декору даної моделі, який робить крісло повітряним. У поєднанні зі шляхетним чорним кольором і хромованим деталями, таке оформлення робить крісло Міраж FX універсальним, відповідним до будь-якого інтер'єру.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка. З такою оббивкою ви комфортно будете почувати себе навіть в жарку погоду, адже вона відмінно вентилюється. Цей матеріал має високі показники еластичності, міцності і зносостійкості. Він відмінно витримує щоденні інтенсивні навантаження в режимі сучасної офісної життя.

Підлокітники. У даній моделі оригінальні підлокітники з плоскою металевої труби, які є частиною зварного каркаса крісла. Ця деталь збільшує жорсткість і надійність конструкції каркаса крісла. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб в крісло можна було засунути під робочий стіл і звільнити простір.

Підстава. Підстава у формі двох полозів вигнуте з цільної металевої труби діаметром 20 мм, його конструкція досить міцна і стійка. Хромовані елементи не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів. Для захисту підлогового покриття в кріслі використані пластикові заглушки.

Особливості. Ергономічна спинка середньої висоти з металевої труби має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам - гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. Посадка помірно жорстка, що добре для збереження правильної постави. Для м'якості в сидінні використаний шар якісного меблевого поролону. У верхній частині спинки є металева перекладина, яку можна використовувати в якості ручки для предвіженія крісла. Вона ж збільшує жорсткість конструкції і надійність моделі. У даній моделі є модифікація на хрестовині, з якої можна купувати дану модель для оснащення всього офісного простору в єдиному стилі.

Ви можете купити Крісло конференційне АКЛАС Міраж FX CH CF Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне АКЛАС Міраж FX CH CF Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Вікторія 16.02.2022

Суперська модель крісла) для мого зросту підійшло відразу!

Ответ продавца

Вікторія, дуже дякуємо вам за відгук) Звертайтесь до нас ще.

Наташа 14.12.2021

Отличное кресло для лета, а если офис теплый - то даже зимой)) 5+

Ответ продавца

Наталья, спасибо за ваш отзыв. Обращайтесь.

Максим Барсов 30.07.2021

Довольно неплохие стульчики. Поставили такие в актовый зал, людям сидеть вроде удобно. Доставили быстро.

Ответ продавца

Максим, благодарим вас за отзыв на кресло Мираж. Обращайтесь к нам еще!

Анна 29.07.2021

Нормальное кресло для конференций, вполне удобное) Рекомендую, подходит как раз для зала совещаний.

Ответ продавца

Анна, добрый день) Благодарим вас за отзыв на кресло Мираж! Обязательно обращайтесь к нам еще!

Евгения Литкевич 04.06.2021

Искали недорогие, но и не самые дешевые стулья в переговорную. Сроки горят, нужно "на вчера")) Планировали другую модель взять, но их не было в наличии. Менеджер предложил эти. Так как сроки поджимали, не стали долго думать и купили. Стульчики вживую выглядят очень симпатично. Свою функцию выполняют. По стилю похожи на те, что мы хотели раньше. По итогу нам все привезли. Скоростью доставки довольны, сотрудники магазина доброжелательные.

Ответ продавца

Благодарим Вас за оставленный отзыв) Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари