Письмовий стіл Loft design Q-160-16

Модель:
143901

5 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл Loft design Q-160-16

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 160
Висота, см: 75,5
Глибина, см: 70
Вага, кг : 35

Опис столу Q-160 Loft Design

Письмовий стіл Loft design Q-160 - це збільшений варіант моделі Q-135, що встигла полюбитися багатьом нашим клієнтам.

Стіл Q-160 зберігає класичний зовнішній вигляд свого попередника, але при цьому є неймовірно просторим та практичним. Модель буде відмінно виглядати в якості столу для керівника. А також підійде усім любителям просторого робочого місця.

Розміри стільниці моделі Q-160 складають 1600х700 мм. Матеріал стільниці - ДСП з ламінованим покриттям. Воно володіє високою зносостійкістю і не вимагає особливого догляду. Запропоновані колірні рішення: Венге Луізіана, Горіх Модена, Дуб Борас, Дуб Палена  і Німфея Альба.

Висота виробу становить 76 см. Каркас виготовлено з металевої труби з профілем 50×25 мм і забарвлено порошковою фарбою сріблястого кольору.

Конструкція столу проста у збірці: дві боковини з'єднані між собою двома балками, на які кладеться стільниця. Регульовані ніжки дозволять виставити виріб на нерівній поверхні. На вибір покупця стіл може бути оснащено отвором для комп'ютерних кабелів або без нього.

Стіл Q-160 можна придбати окремо і в комплекті з інший меблями колекції Loft Design.


Багато уваги ми приділяємо якості нашої продукції:

Верхні елементи виготовляються з премиального ЛДСП серії Wood, виробник Swiss Krono. Він значно дорожче широко використовуваного дешевого ДСП, але має ряд незаперечних переваг. По-перше, виглядає він по багатому. Ідентичні вироби, виконані в такому ЛДСП і дешевому ДСП будуть виглядати принципово по різному. По-друге, поверхня цього ЛДСП значно приємніша на дотик, до того ж більш довговічна та зносостійка у використанні. По периметру стільниця проклеена кромкою товщиною 2мм. Проклейка йде сумлінно та якісно, так що Ви можете, не нервувати щодо відклеювання чи розшаровування.

Цей письмовий стіл максимально простий в збірці. Вся необхідна фурнітура йде з ним в комплекті.

Металевий каркас виконано з холоднопрокатних труб профілем 50*25 мм і 40*20 мм. Товщина стінок - 2 мм. Каркас забарвлено порошковою фарбою стійкою до стирання та подряпин.

Палітра кольорів:

Ви можете купити Письмовий стіл Loft design Q-160-16 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл Loft design Q-160-16 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Олег 26.01.2024

приїхав швидко столом задоволений дякую велике приїхав в чудовому стані
легко збирається та не хитається

Ответ продавца

Дякуємо за приємний відгук та що поділились з нами враженнями.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари