Письмовий стіл Loft design Q-160-32 Black

Модель:
144533

6 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл Loft design Q-160-32 Black

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 160
Висота, см: 75.5
Глибина, см: 70
Вага, кг : 35
Письмовий стіл Loft design Q-160 - це збільшений варіант вже всіма улюбленої моделі Q-135.

Стіл Q-160 зберігає класичний зовнішній вигляд свого попередника, але при цьому є неймовірно містким і практичним. Модель матиме чудовий вигляд як стіл для керівника. А також підійде всім любителям просторого робочого місця.

Розміри стільниці моделі Q-160 становлять 1600х700 мм. Матеріал стільниці - ДСП з ламінованим покриттям. Воно має високу зносостійкість і не потребує особливого догляду.

Висота виробу становить 75,5 см. Каркас виготовлено з металевої труби з профілем 50×25 мм і пофарбовано порошковою фарбою чорного кольору.

Конструкція столу проста в збірці: дві боковини з'єднані між собою двома балками, на які кладеться стільниця. Регульовані ніжки дадуть змогу виставити виріб на нерівній поверхні. На вибір покупця стіл може бути оснащений отвором для комп'ютерних кабелів чи ні.м

Ви можете купити Письмовий стіл Loft design Q-160-32 Black в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл Loft design Q-160-32 Black з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари