Крісло АКЛАС Крокус CH TILT Чорне

Модель:
141121

3 480 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Крокус CH TILT Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 65
Висота, см: 112-122
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 51
Висота спинки крісла, см: 73
Висота сидіння крісла, см: 45-55
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 18
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Крокус CH TILT Чорний (Чорний) - елегантне сучасне крісло в стилі Open Space. Воно вдале поєднує в собі стильний дизайн, інноваційні матеріали, добротні механізми і відмінну якість. Одна з особливостей даної моделі - поєднання оббивок спинки з нейлонової сітки і тканини. Оригінальний каркас із суцільнолитого товстостінного пластику має правильну по ергономіці форму.

Дизайн. Елегантна комбінація двох матеріалів - сітки і тканини - це основний елемент дизайну даної моделі, який робить крісло легким і повітряним. Шляхетний чорний колір універсальний і буде доречно виглядати в будь-якому інтер'єрі. Хромоване підстава не тільки надає кріслу стильного блиску, але і забезпечує йому підвищену міцність і надійність.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка і стільниковий тканину. Ці матеріали відмінно зарекомендували себе при інтенсивному використанні в офісі завдяки еластичності, високою повітропроникності, міцності і зносостійкості. Сітчаста спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду. Тканина сидіння за фактурою схожа на сітку спинки, але вона більш щільна, що підвищує її зносостійкість і міцність.

Механізми. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від роботи в режим приємного відпочинку, залишаючись в улюбленому кріслі і продовжуючи продуктивно працювати. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі стильні Г-подібні підлокітники з чорного пластику. Поверхня пластика текстурированная, завдяки чому руки не зісковзують в процесі роботи, а на пластиці не утворюються подряпини. Висота підлокітників підібрана так, щоб ви могли прибрати крісло під робочий стіл і звільнити навколишній простір.

Хрестовина. Хрестовина крісла Крокус виготовлена ​​з блискучого металу. Така хрестовина може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Особливості. Висока ергономічна спинка має прогин і спеціальну пластикову горизонтальну пластину в поперековій області, які забезпечують вашій спині комфортну підтримку, а це запорука гарного самопочуття на весь робочий день. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке спільно з поролоновим наповненням формують зручну посадку. Крісло в міру жорстке, а значить, буде берегти вашу спину від втоми, і збереже правильну поставу. Високий підголівник забезпечить вашій шиї і голові надійну опору. Крісло Крокус - це відмінний вибір для любителів практичного сучасного мінімалізму і відмінної якості. Таке крісло відмінно впишеться в інтер'єр в стилі "open space", адже воно, незважаючи на свої габарити, виглядає дуже легко і повітряно.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Крокус CH TILT Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Крокус CH TILT Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Алексій Смірнов 29.07.2021

Крісло дуже зручне, оббивка міцна і саме крісло небагато місця займає. Норм.

Ответ продавца

Алексій, добрий день. Дякуємо вам за відгук. Звертайтесь до нас знову)

Ліля Ліля 09.07.2021

Стільчик дуже сподобався. Хороші матеріали. Просто його було складати. Ніде немає браку, приїхало ціле. Приємні консультанти

Ответ продавца

Ліля, дуже дякуємо за ваш відгук! Звертайтесь до нас ще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари