Крісло конференційне АКЛАС Арсі WT CF Сіре

Модель:
141119

2 610 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло конференційне АКЛАС Арсі WT CF Сіре

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 55
Висота, см: 93-103
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 56
Висота сидіння крісла, см: 43-53
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 60/26/60
Вага, кг : 13
Гарантія: 12 місяців

Крісло конференционное АКЛАС Арсі WT CF Сірий (Сірий) - стильне конференционное крісло, що поєднує в собі строгий дизайн і відмінна якість. Оригінальний каркас спинки, в основі якого металевий каркас, обтягнутий міцної тканинної оббивкою, створює надійну опору в поперековій області. Стильне поєднання кольорової оббивки і білих елементів каркасу відмінно доповнить інтер'єр не тільки сучасного офісу, але і домашній кабінет або дитячу кімнату. Це крісло відмінно підійде для оснащення приймальних, переговорних, конференц-залів і т.д.

Дизайн. Дизайн крісла Арсі CF - лаконічний, але в той же час стильний. Пофарбований в білий колір метал підстави і білі пластикові підлокітники красиво обрамляють сидіння і створюють позитивний настрій.

Оббивка. В якості оббивки в кріслі використана міцна коттоновая тканину. Меблева тканина - доступний за ціною, і в той же час досить міцний і надійний оббивний матеріал, який пройшов багаторічне випробування на міцність в сучасному шаленому офісному ритмі.

Підлокітники. У даній моделі стильні масивні підлокітники оригінальної форми з білого пластику. Вони мають горизонтальну робочу поверхню, що дозволяє зручно розмістити руки і зняти зайве навантаження з плечових суглобів.

Підстава. Витончене підставу крісла Арсі CF - П-подібної форми виготовлено з металу, пофарбованого в білий колір. Його конструкція досить міцна і стійка. Завдяки порошковому нанесення покриття гладке, блискуче і дуже міцне. Форма підстави дозволяє кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого похитування. Пластикові заглушки в підставі рами захищають підлогу від подряпин і пошкоджень.

Особливості. Зручна ергономічна спинка має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам - гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке, разом з поролоновим наповненням, формують зручну посадку. Поглиблення в центральній частині сидіння, і скошений передній край формує правильну і зручну посадку і захист від пережимания судин ніг. Посадка середньої жорсткості допоможе влаштуватися в кріслі комфортно, але в той же час буде підтримувати тіло в тонусі. Стильне, практичне і комфортне - саме так можна охарактеризувати конференц-крісло Арсі CF! Це класне робоче крісло для офісу і вдома. Його купують як окремо, так і разом з кріслом на хрестовині Арсі, щоб інтер'єр офісу вийшов в єдиному стилі.

Ви можете купити Крісло конференційне АКЛАС Арсі WT CF Сіре в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне АКЛАС Арсі WT CF Сіре з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари