Письмовий стіл L-2p з шухлядами Loft design

Модель:
143569

5 190 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл L-2p з шухлядами

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 120
Висота, см: 75
Глибина, см: 65
Вага, кг : 25

Письмовий стіл L-2p з ящиками – це максимально функціональний стіл у стилі мінімалізм. Він впишеться у будь-який інтер'єр. Поєднання металевих елементів і ДСП - не тільки данина сучасним тенденціям, воно дозволяє зробити конструкцію міцною і водночас стрункою. Це відмінний варіант робочого столу для офісу чи письмового столу для школяра. Завдяки наявності ящиків (одного або двох на вибір), ви зможете завжди підтримувати порядок на робочому місці.

Каркас столу виготовлений із металевої труби профілем 25*25 мм, товщина стінки металу 1,2 мм. Тримач для ящика вирізаний із листового металу товщиною 2 мм. Металеві елементи пофарбовані в чорний колір способом порошкового фарбування та запіканням у печі.

Доступні чотири кольори ДСП: Венге Луїзіана - найбільш темне забарвлення, Дуб Палена - сіро-коричнева, Горіх Модена - коричнево-руда, Дуб Борас - світла.

Скриньки комплектуються телескопічними напрямними повного висування. Внутрішні розміри ящика: 260 мм – ширина, 434 мм, 75 мм – висота.

Ви все ще працюєте за старим столом? Подаруйте собі функціональний та гарний стіл із ящиками і ваша продуктивність зросте. Адже працювати чи вчитися за таким столом набагато приємніше.

Ви можете купити Письмовий стіл L-2p з шухлядами в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл L-2p з шухлядами з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Віктор Смотрицький 13.07.2023

Чудовий стіл. Дитина задоволена. Як вже і казали, багато місця. Збирав сам, по інструкції.
Інструкція зрозуміла.

Володимир Литвиненко 22.06.2023

Суперовий стіл та просто круто, що можна придбати ці ящики, бо в мене немає місця для тумби, а ці ящики упорядковують мій робочий стіл. Задумка 100%.

Олег 24.04.2023

Качественное изделие, навесной ящик довольно увесистый и надежный

Анастасія Денисенко 13.04.2023

Стіл виготовлений з якісних матеріалів, зручний, легко складається. Відмінний сервіс. Ящики просто топ. Дякую та рекомендую всім

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари