Крісло АКЛАС Катран CH RL (L) Чорний

Модель:
141116

4 820 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Катран CH RL (L) Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Розмір основи крісла, см: D-68
Механізм для крісел: Релакс-лайт
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Сітка
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Катран CH RL (L) Чорний (Чорний) - сучасне крісло, практичне і дуже комфортне. У катранах легко поєднуються зухвалий, урбаністичний дизайн, інноваційні матеріали і механізми. Продумана ергономіка і значні габарити крісла дозволять з легкістю і максимальним комфортом розміститися людині будь-якої комплекції і зростання.

Дизайн. З першого погляду на це крісло стає зрозуміло, що це модель для успішних трудоголіків, схиблених на стилі і комфорті. Стильний ансамбль з напівпрозорої сітчастої оббивки спинки, універсального чорного кольору і деталей з блискучого хрому - таке крісло стане справжньою окрасою сучасного офісу.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використаний сітчастий акрил двох видів: в спинці одношаровий, а в сидінні і підголівнику - більш щільний, з підкладкою, для збільшення міцності і зносостійкості. Цей матеріал відмінно підходить для офісних крісел завдяки своїй еластичності, високою повітропроникності, міцності і зносостійкості. Напівпрозора спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду.

Механізми. Крісла, оснащені механізмом релакс-лайт, призначені для людей, які проводять в них багато часу, завдяки можливості перетворити крісло в лежанку і відпочити не відходячи від робочого місця. Кут відхилення фіксується в будь-якій точці, а відповідно крісло підійде для будь-якого способу посадки в ньому.

Підлокітники. У даній моделі стильні підлокітники з міцного, товстостінного, чорного пластику. Широкі м'які накладки вбережуть руки від контакту з твердим пластиком і подарують додатковий комфорт. У нижньому положенні сидіння підлокітники мають висоту, яка дає можливість засунути крісло під робочий стіл для звільнення навколишнього простору. Підлокітники оснащені шарнірним з'єднанням на згині і легко змінюють форму спільно зі зміною положення спинки.

Хрестовина. Хрестовина крісла Катран виготовлена ​​з блискучого металу. Така хрестовина може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Особливості. Висока ергономічна спинка з міцного товстостінного пластику має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке спільно з поролоновим наповненням формують зручну посадку. Високий підголівник з м'яким поролоновим наповнювачем допоможе вашій шиї і голові знайти надійну і зручну точку опори. Особливість даного крісла - спеціальна висувна підставка для ніг, яка перетворює крісло в зручну лежанку, де можна відпочити і навіть трохи подрімати. Крісло Катран - це круте офісне крісла для тих, хто любить практичний мінімалізм, максимальний комфорт і відмінну якість.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Катран CH RL (L) Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Катран CH RL (L) Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари