Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Червоний

Модель:
141098

2 420 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Червоний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 60
Глибина, см: 56
Висота, см: 113-123
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 76
Висота сидіння крісла, см: 41-51
Розмір основи крісла, см: D-60
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 13
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Червоний (Червоний) - вдале поєднання інноваційних матеріалів, сучасних механізмів і ергономічної форми. Одна з особливостей моделі - особливе поєднання оббивок спинки з нейлонової сітки і екокожі. Оригінальний каркас з гнутих металевої труби має правильну по ергономіці форму. Додатковим козирем даного крісла є подвійна посилена трубка спинки. Таким чином, виробник усунув «слабке» місце зламу спинки в конструкції, тим самим зробив крісло міцнішим.

Дизайн. Елегантна комбінація двох матеріалів - сітки і екокожі - це основний елемент дизайну даної моделі, який робить крісло стильним і повітряним.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка і екошкіра. Ці матеріали відмінно зарекомендували себе при інтенсивному використанні в офісі завдяки еластичності, високою повітропроникності, міцності і зносостійкості. Сітчаста спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду. Вставки з екокожі в районі поперекового вигину і підголівника виконують не тільки декоративну, але і практичну функцію. У цих місцях оббивка найчастіше брудниться і піддається додатковому навантаженню, а завдяки екокожа, яка легко чиститься, ви без зусиль зможете привести її в порядок.

Механізми. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від режиму роботи в режим приємного відпочинку, залишаючись в улюбленому кріслі і продовжуючи продуктивно працювати. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі стильні комбіновані підлокітники з чорного пластику і металевої труби. Поверхня пластика текстурований, завдяки чому руки не зісковзують в процесі роботи. Металева вставка гармонує з хромованою хрестовиною, створюючи єдиний неповторний ансамбль. У нижньому положенні сидіння крісла підлокітники мають висоту, яка дає можливість засунути крісло під робочий стіл для звільнення навколишнього простору.

Хрестовина. Хрестовина крісла Гілмор (Ультра) виготовлена ​​з блискучого металу. Така хрестовина може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які, за бажанням, можна замовити додатково.

Особливості. Висока ергономічна спинка з металевої труби має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке, разом з поролоновим наповненням, формує зручну посадку. Каркас крісла з металевої труби кріпиться під сидінням в двох точках, що забезпечує додаткову міцність. У місці вигину труба каркаса додатково армована, що збільшує її міцність. Крісло в міру жорстке, а значить, буде берегти вашу спину від втоми, і збереже правильну поставу. Крісло Гілмор (Ультра) - це підходящий варіант офісного крісла для тих, хто любить практичний сучасний мінімалізм і відмінну якість.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Червоний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Червоний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари