Крісло конференційне АКЛАС Пауер CH CF Чорний

Модель:
141364

4 045 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло конференційне АКЛАС Пауер CH CF Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 56
Глибина, см: 58
Висота, см: 92
Ширина сидіння, см: 46
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 47
Висота сидіння крісла, см: 46
Розмір основи крісла, см: 56х54
Матеріал каркаса: Метал і пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Основа: Конференц-основа
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Ні
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 10
Гарантія: 12 місяців

Крісло конференційне АКЛАС Пауер CH CF Чорний (PU-чорний) - конференційне крісло, про який можна сказати, що це "класика жанру". У ньому нічого зайвого, тільки чіткі лінії силуету, строгий дизайн, солідність і комфорт. Стильний мінімалізм, правильна ергономіка і компактні габарити - ідеальні параметри хорошого офісного крісла. Пауер вдало доповнить сучасний офісний простір. У ньому зручно і працювати, і відпочивати. Крісло підійде для залів нарад, переговорних, приймалень і для робочих місць персоналу.

Дизайн. Зовнішній вигляд даної моделі досить лаконічний, чіткі лінії силуету, прямокутна спинка. Крісло буде доречно виглядати як в класичній обстановці, так і в сучасному хай-тек просторі. Стримані кольори оббивки і блискучий хром завершують образ геніального у своїй простоті офісного крісла.

Оббивка. Крісло обтягнуте якісної екокожа - сучасний матеріал на бавовняній основі. Він досить міцний, еластичний і "дихаючий". Наповнювач - якісний поролон, товщина якого дозволяє створити більш м'яку та комфортну посадку. Чорний універсальний відтінок оббивки добре поєднується як зі світлими меблями, так і з темної, і буде доречним в будь-якому інтер'єрі.

Підлокітники. Металеві підлокітники - це частина каркаса крісла, що перетікає в основу. Вони оснащені пластиковими накладками. Хромоване покриття металевих деталей крісла досить стійке, не дряпається і надовго зберігає привабливий зовнішній вигляд. Висота підлокітників дозволяє підсунути крісло впритул до робочого столу стандартної висоти і звільнити навколишній простір поруч.

Підстава. П-образне підставу даної моделі виготовлено з цільної металевої труби. Така підстава досить міцне, стійке і розраховане на навантаження до 100 кг. Поверхня не боїться великих навантажень, подряпин і відколів завдяки стійкому хромованому покриттю. Форма підстави дозволяє кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого похитування. Для захисту підлогового покриття в підставі використовуються пластикові заглушки.

Особливості. Спинка крісла середньої висоти, підійде людям невисокого і середнього зросту. Прогин в поперековій області надає кріслу необхідну ергономічність. Крісло досить м'яке завдяки товстому шару поролону в сидінні і спинці, цим пояснюється його надзвичайна зручність для більшості людей. Цю модель часто купують в комплекті з кріслом на хрестовині з цієї ж серії, для облаштування офісу в єдиному стилі. Пауер CF - відмінне конференц-крісло за помірні гроші.

Ви можете купити Крісло конференційне АКЛАС Пауер CH CF Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне АКЛАС Пауер CH CF Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Кирилл 05.08.2021

Вполне нормальное кресло, приятное к телу, видно что обивка качественная.

Ответ продавца

Кирилл, благодарим вас за отзыв на кресло Пауэр. Обязательно обращайтесь к нам снова!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари