Крісло дитяче Баккі OT-E1009 блакитне АКЛАС

Модель:
144882

4 320 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло дитяче Баккі блакитне АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Дитячі крісла
Максимальна навантаження : 50
Ширина, см: 57
Глибина, см: 47
Висота, см: 74-84
Ширина сидіння, см: 43
Глибина сидіння крісла, см: 40
Висота спинки крісла, см: 36
Висота сидіння крісла, см: 40-50
Розмір основи крісла, см: D-55
Механізм для крісел: Зростаючий механізм
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Блакитний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Підставка для ніг
Вага, кг : 11

Крісло дитяче Баккі від компанії АКЛАС - це комп'ютерне крісло для дітей і підлітків. Воно - для тих, хто любить оригінальний дизайн, практичність, компактність і відмінну якість. Крісло стильне, комфортне і досить міцне. Ергономічна форма дасть змогу правильно сформуватися спині вашої дитини, знімаючи навантаження і втому під час занять і розваг.

Матеріал основи - це міцний і високоякісний пластик, а каркас сидіння виготовлено з дерева. У конструкції крісла передбачено зміну висоти крісла від 74 см до 84 см і висота сидіння від 40 см до 50 см для індивідуальної адаптації до зросту дитини. Для оббивки вибрали тканину, яка довго збереже свій первісний вигляд, легко піддається чищенню і не втрачає своєї еластичності. Форма спинки крісла дає змогу знизити навантаження на спину дитини, навіть якщо їй доводиться перебувати в положенні сидячи кілька годин поспіль. Форма спинки допомагає у формуванні та корекції постави, завдяки своїм округленим краям і створює ефект корсетної підтримки. Приємним бонусом стане наявність зручних підлокітників. Вони можуть відкидатися за необхідності. Крісло обладнане підставкою під ноги для більшого комфорту і правильної посадки.

Крісло дитяче Баккі - це правильно продумана ергономіка, якісні матеріали та стильний дизайн. Тому дітям завжди зручно сидіти за столом - чи то під час навчання, гри на комп'ютері, чи то під час малювання.

Ви можете купити Крісло дитяче Баккі блакитне АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло дитяче Баккі блакитне АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари