Крісло геймерське АКЛАС Брук PL TILT Чорне

Модель:
141088

6 080 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло геймерське АКЛАС Брук PL TILT Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 66
Глибина, см: 60
Висота, см: 120-130
Ширина сидіння, см: 52
Глибина сидіння крісла, см: 46
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 45-55
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Поліуретан
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : На коліщатках
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/33/65
Вага, кг : 17
Гарантія: 12 місяців

Крісло геймерське АКЛАС Брук PL TILT Чорний (PU A) - це модель з серії геймерських крісел. Зразки даної категорії дуже популярні серед наших покупців, що і стимулює виробника постійно оновлювати і розширювати модельний ряд під різні запити і радувати цим наших клієнтів. Крісло Брук має виразні деталі, за якими явно вгадується його приналежність до серії "геймерів" - це ергономічна посадка, великі деталі прошивки, декоративне отвір в спинці. Але в той же час, завдяки стриманому кольором однотонної оббивки і більш класичних форм, воно має зовнішній вигляд стильного офісного крісла. Ці особливості роблять дану модель більш універсальною і доречною в будь-якому інтер'єрі. На додачу до всього, Брук відмінної якості, оснащений правильними механізмами і має компактні габарити - відмінне рішення, як для офісу, так і для дому.

Дизайн. Дизайн крісла стильний, він задовольнить найсміливіші запити та побажання. Оригінальна висока спинка з отвором, наявними практично у всіх "геймерських крісел" відмінно поєднується з гарними діагональними лініями прошивки. Така модель буде доречною і в кімнаті підлітка, і в офісі, і в домашньому робочому куточку.

Оббивка. Сучасне крісло Брук одягнене в такий же сучасний і високотехнологічний наряд з екокожі приємного чорного кольору. Цей матеріал має натуральну бавовняну основу, що покращує його "дихаючі властивості". У місцях максимального контакту оббивки з тілом є вставки з перфорованої екокожі, що збільшує гігроскопічність і повітропроникність матеріалу і підвищують комфортність крісла.

Механізми. Механізм гойдання, встановлений в даній моделі, дасть можливість чергувати роботу або гру з приємними сеансами розслаблення. Керувати цим механізмом дуже просто за допомогою важеля під сидінням. Газліфт допоможе відрегулювати до оптимальної для вашого росту висоти сидіння. У верхньому положенні крісло має високу посадку, що підійде людям середнього зросту. Регулювання механізму хитання під вагу сидячого, здійснюється за допомогою спеціального гвинта під сидінням. Пружина затискається під більшу вагу і навпаки - послаблюється під менший.

Підлокітники. У даній моделі пластикові підлокітники мають овальну форму, на яку дуже зручно лягають руки. М'які накладки, обтягнуті матеріалом в тон оббивки, створюють вашим рукам додатковий комфорт.

Хрестовина. Суцільнолита хрестовина сріблястого відтінку виготовлена ​​з міцного товстостінного пластику. Відсутність зварних швів і внутрішні ребра жорсткості дозволяють їй витримувати навантаження більше 120 кг. Чорні пластикові накладки-протектори на хрестовині запобігають зісковзування ніг і захищають поверхню від подряпин і пошкоджень. Ці вставки гармоніюють з аналогічними за кольором вставками в підлокітниках, що підкреслює єдиний стиль крісла і говорить про його продуманості навіть в таких дрібницях. Пластикові ролики забезпечують крісла необхідну мобільність і підійдуть для м'якого типу покриття підлоги. Коліщатка, при необхідності, можна замінити на прогумовані, які підходять для твердих покриттів, таких як паркет або ламінат.

Особливості. Крісло Брук має невеликі розміри, підійде для підлітка або людини середнього зросту. Ергономіка крісла, розроблена з урахуванням анатомічних особливостей будови тіла людини, дозволяє досить довго з комфортом перебувати на одному місці. Зручна бічна підтримка спини і стегон дозволить вам влаштуватися з максимальним комфортом, а невеликий поперековий валик служить для зручної підтримки спини і збереження правильної постави. Яскраво виражений інтегрований в спинку підголовник подарує вашим голові і шиї надійну опору.

Ви можете купити Крісло геймерське АКЛАС Брук PL TILT Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське АКЛАС Брук PL TILT Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари