Письмовий стіл L-10 Loft design

Модель:
053676

3 790 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл Loft design L-10

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 116
Висота, см: 75
Глибина, см: 58
Особливості : Фігурні ніжки
Вага, кг : 22

Оригінальний, сучасний, стильний – усе це можна сказати про письмовий стіл L10 від компанії Loft design. Цей стіл чимось нагадує піаніно. Такий же стильний і витончений. В цій моделі вдало поєднуються прямі лінії з плавними вигинами, а хрестоподібні перехрестя металевих ніжок чорного кольори надають столу ефектний зовнішній вигляд та додаткову стійкість. Якщо Ви захочете купити письмовий стіл для дому чи офісу, то модель столу Л10 допоможе Вам виділитися з натовпу і підкреслити своє відчуття смаку і стилю. Стіл досить компактний і не буде захаращувати простір кімнати. При цьому невелика елегантна надбудова робить його досить функціональним і зручним в використанні. Незвичайним оформленням цього столу є закруглені стінки верхньої частини. Якщо Ви звернете увагу, то побачите, що в більшості письмових столів використовуються тільки прямі кути. Це пов'язане з певної складністю обробки закругленных елементів. Але чого не зробиш заради краси.

Розміри Ширина Глибина Висота
Стіл L-10 1160 580 890 (з надбудовою)
Верхня полиця 1128 180

Стіл L-10 Loft design - сучасний дизайнерський письмовий стіл із зручною нішею та полицею. Цей стіл спеціально розроблено для творчих людей, яким характерно влаштовувати на робочому столі, так званий "творчий хаос". Якщо ви часто використовуєте зошити для записів або книги, що неодмінно повинні бути на столі, елементи декору для натхнення. Або ж вам подобається, коли усе знаходиться під рукою і ви рідко використовуєте ящики, то цей стіл створений спеціально для Вас. Місткі ниші вирішать проблему з великою кількістю предметів на столі, а усе інше ви зможете поставити на поличку. Це дозволить тримати усе необхідне у полі зору та у приємному для очей порядку. Крім описаної функціональності стіл не позбавлено зовнішньої краси. Дизайнерський стіл L-10 стане прикрасою вашої кімнати, зробить інтер'єр більш сучасним та стильним.

Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо якість нашій продукції:

Стіл вироблено з високоякісного ЛДСП (ламінована деревно-стружкова плита) і міцного металевого каркасу. В нашому виробництві ми використовуємо тільки краще ЛДСП. В даному випадку це преміальна лінійка One World від провідного національного виробника ламинированных плит, компанії Swiss Krono. Фабрика розташовується на території західної України і використовує усе новітнє обладнання для виробництва якісного продукту. Багато хто не використовує цю лінійку матеріалів через її не дешеву вартість. Ми ж пішли на цей крок і при цьому можемо запропонувати нашим клієнтам доступні і конкурентні ціни на продукцію. На додачу ми отримали письмові та комп'ютерні столи з ЛДСП, які є більш зносостійкі у порівнянні із дешевими аналогами, і при цьому отримали набагато більш багатий та стильний зовнішній вигляд виробу.

Ми комплектуємо письмові столи тільки кращою та перевіреною фурнитурою від провідних європейських та азіатських виробників. Це дозволяє нашим столам радувати Вас довше.

Основа столу вироблена з міцного металу холодної прокатки (товщиною профілю 1,4мм) , яка вигідно відрізняється від інших видів обробки виробів. По-перше, відсутній процес нагріву металу (що сприяє поліпшенню механічних властивостей металу). По-друге, поверхневий шар металу не окислюється, і немає зневуглецювання зовнішнього шару металу (таким чином, виріб виходить більш гладким і більш точнішим). Даний метод обробки є передовим і дозволяє зменшити вагу виробу і при цьому збільшити його міцність і надійність.

Якщо Ви вирішили купити письмовий стіл для роботи, або комп'ютерний стіл для офісу, то Вам, безсумнівно, прийдеться до душі письмовий стіл моделі L-10 від компанії Loft design. Купуючи у нас меблі в стилі Лофт, Ви отримуєте стильні і надійні меблі за кращою ціною, адресну доставку по Україні і гарантію на 18 місяців від компанії Loft design. Вибирайте найкраще і будьте в тренді разом з кращими.

Переваги столу:

- Сучасний стиль

- три ниші для речей

- зручна і функціональна поличка

- красиві кольори ЛДСП стилізовані під дерево

- міцний металевий каркас, із порошковой фарбуванням

- ЛДСП з текстурою BS

- регульовані ніжки, що допоможуть виставити стіл аби він не хитався.

Стіл L-10 один із чималої колекції Loft Design. Ознайомитися з іншими моделями ви можете у розділі"Письмові столи".

Палітра кольорів:

Ви можете купити Письмовий стіл Loft design L-10 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл Loft design L-10 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Яна С 16.11.2023

Стол супер! Пользуемся два года, замечаний нет

Ответ продавца

Благодарим, что делитесь впечатлениями от нашей продукции!

Віктор 29.06.2023

Модель цікава та однозначно заслуговує уваги. Був у друга в гостях і побачив у нього цей виріб, він поділився цим посиланням. Собі ще не купував, чекаю зарплатні. В живу коли побачив - одразу сподобався, тому замовлення скоро вам відправлю)

Елена Радченко 07.06.2023

Замечательно смотрится. Качество очень хорошее. Внимательно отнеслись, подробно расспросили. Быстро выполнили заказ. Доставили вовремя, в установленное время. Быстро и качественно собрали. Сервис отличный.

Віталій Чернек 02.06.2023

Хороший стіл. Все було у комплекті , питань не виникло

Уляна Баркарь 05.05.2023

Дуже сподобався стіл та вирішили замовити. Колір допомогли нам обрати, консультація якісна, швидка доставка.

Матвій 27.04.2023

Дуже оригінальний столик, полички допомагають у розміщені. Мак стоїть без проблем, на полиці усілякі дрібниці. Дуже зручно

Діна Шимська 13.04.2023

Замовляла такий столик на подарунок. Відправили тоді коли сказала, все прийшло гарно спаковано та без дефектів. ДЯкую

Елена 05.04.2023

Изделие довольно хорошее. Работа кампании мне понравилось. Цвет бы хотелось и более потемнее, но есть что есть. Претензий не имею, молодцы

Марина С 21.05.2022

Замовляли 14 травня/субота. Опрацювали замовлення оперативно в той же день, відправили у понеділок, вже у середу отримали на НП. Річ якісна, збираючи тато матюкнувся лише двічі.Кожна річ тричі завернута у плівку, поклали запасні кріплення, за них тато окремо дякує. Замовляли в кольорі "Венге луізіана" як чисто чорний але по факту трошки є темно чорно-коричневого. Інтер'єр у нас "творчий" стіл вписався суперово! Безпрограшний варіант. Дуже вдячні! Процвітання фірмі!

Ответ продавца

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що стіл сподобався. Всього Вам найкращого, успіхів і натхнення!

Стас 12.05.2022

Придбаний стіл 12/05/22. Приємно здивований якістю. Дуже близько до відмінно. Набагато краще столів від ікеа і юску. Зібрав хвилин за 30, але мав свій інструмент. Що бракує до ідеально? Трішки покращити інструкцію, додати лист наклейок в колір поверхні що б заклеїти монтажні отвори. ПС: для зборки вам буде потрібно 'трещотку' з хрестовидною головкою, є чотири мініфікса до яких викруткою не доберетесь

Ответ продавца

Дякуюємо за ваш відгук! За налейки повністю згодні. Передамо в технологам ваші побажання. Стосовно мініфіксов: їх краще провертати шестигранным крючем, який йде у комплекті фурнітури. Всього найкращого!

Валентин d 25.01.2022

Заказывал данный стол,в цвете Дуб Палена. вживую даже лучше чем ожидал.Нейтральный цвет как я люблю,не черный ни белый.Получил стол на несколько дней быстрее чем было оговорено)Собрал сам за час.Но если б не тупил пару раз,то собрал бы за минут 40)Как раз вторая полка под монитор пошла ,очень удобно.Спасибо

Ответ продавца

Валентин, благодарим вас за отзыв! Нам очень приятно знать, что вы довольны цветом и скоростью доставки стола! Обращайтесь к нам еще. Отличного вам дня.

Полина 06.01.2022

Классный стол! Заказала в цвете Венге, все устраивает, собрала сама по инструкции без всяких сборщиков. Качество - 5+

Ответ продавца

Полина, благодарим вас за отзыв! Мы рады, что вы довольны покупкой. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Дмитро 04.11.2021

Незвичайний дизайн, у кольорі Луізіана - найкращий для мене варіант. Зібрав легко та швидко, за інструкцією. Обслуговуванням компанії дуже задоволений.

Ответ продавца

Дмитро, дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви задоволені покупкою. Обов'язково звертайтесь до нас ще.

Константин 13.10.2021

Визуально похож на рояль, в цвете Венге Луизиана самый красивый стол. Заказал, привезли быстро, без проблем собрал по инструкции.

Ответ продавца

Константин, благодарим вас за отзыв. Мы рады, что вы довольны покупкой и обслуживанием. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Наталья 07.09.2021

Заказала в цвете Орех Модена, стол радует своей красотой и практичностью. Менеджеры обслужили быстро, все приехало в целостности и по инструкции я его легко собрала. Спасибо))

Ответ продавца

Наталья, благодарим вас за отзыв) Мы рады, что вы довольны покупкой и качеством обслуживания. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Виктория 11.08.2021

Отличный стол. Использую полочку вместо подставки NS-6 под монитор, и в нее тоже можно задвинуть клавиатуру и мышь)) Но если бы брала другой стол, то обязательно с надставкой, реально удобно!

Ответ продавца

Виктория, благодарим вас за отзыв на письменный стол L-10. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Виктор Не Павлик 05.08.2021

Стол хорош. Удобен. Сборка для человека без опыта несколько сложна, но я думаю что если хоть какой-то опыт - то проблем никаких не должно возникнуть

Ответ продавца

Виктор, благодарим вас за отзыв на письменный стол L-10. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Игнат 23.07.2021

Стол красив и удобен, прост в сборке. Собрал сам без проблем

Ответ продавца

Игнат, здравствуйте! Благодарим вас за отзыв о товаре Письменный стол Loft design L-10. Нам очень приятно, что вы довольны покупкой. Обращайтесь к нам ещё!

Микола Вірний 01.07.2021

Відмінний стіл, використовую для віддаленої роботи, своїм зовнішнім виглядом надихає.

Николай Дорожко 08.06.2021

Неплохой стол, в интерьер вписался как нужно было.
За свои деньги я получал, что хотел.

Марина 07.06.2021

Очень вместительный стол! Все что нужно для учебы и работы - размещаю на полочках. Выставили на неровную поверхность без проблем, хорошо что ножки регулируемые. Собрали быстро и легко. Менеджеры - самые-самые!

Анюта Анюта 22.04.2021

Ставлю магазину и столику большой палец вверх=) Красивый похожий на пианино=)) Я очень обрадовалась, когда отправили быстро. Со сборкой повозиться нужно было, но ничего. Все супер! =))

Денис С 15.04.2021

Хороший, качественный стол.
Все ок

Ответ продавца

Благодарим Вас за отзыв!

Константин 12.10.2020

Хороший стол, качественный. Полка на столе очень удобная, теперь никакого беспорядка на столе во время работы.
Минусов пока не заметил

Мария 17.09.2020

Стол мне понравился. Я довольна на все 100%. Все пришло качественно упаковано и довольно быстро. По сборке правда, возникали вопросы, но не критично. Но в целом всё собрали и хорошо. И в стиле лофт - это отличный вариант.

Борис 02.09.2020

Нормальный стол, все комплектующие были на месте, но инструкция была напутанная, но я разобрался. 4+

Ответ продавца

Благодарим Вас за обратную связь)) Ваше замечание по поводу инструкции обязательно учтем! Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Матвей 26.08.2020

Замовляли разом з тумбочкою, все прийшло ціле, гарний дизайн і зроблено гарно. Не вистачало елементів, але до відправили , з безкоштовною доставкою. Замовленням та магазином задоволений.

Мирослава 11.08.2020

Заказали стол в цвете венге корсика, цвет неплохой, правда немного отличатеся, ну не критично!
А в целом, довольны

Дарья М 08.08.2020

Стол хорошо смотрится, удобный. Брали для сына, ему сразу понравился дизайн на фото :) собрали довольно быстро. Цвет "дуб палена" не холодный серый, а чуть с шоколадным оттенком, очень приятный. Пришел идеально запакованным, сразу осмотрели на почте. Спасибо менеджерам за внимательное отношение!

Ирина 24.07.2020

Купили письменный стол. Заказала через сайт, быстро ответили и отправили в тот же день. Собрали легко и быстро. Очень довольна и новым столом, и сервисом, и общением. Рекомендую.

Володимир Ц 24.07.2020

Стол отличный, сервис на высоте все быстро , оперативно, качественно, хороший интернет магазин, всем доволен!

Ответ продавца

Спасибо Вам! Обязательно обращайтесь к нам еще))

Мария 25.06.2020

Отличный стол за свои деньги!
Доставили быстро, обслуживание отличное.

Владимир 23.06.2020

Доставили стол, комплектация полная, дефектов столешниц нет, все целенькое, собрали за часа 2

Ответ продавца

Спасибо за отзыв! 2 часа - норм для неспециалиста)

Наталья 20.05.2020

Стол отличный. Прекрасно вписался в интерьер. Доставка оперативная, обслуживание на высоте. Стол удобный и надежный. Ниши очень функциональные. Сборка заняла около часа (инструкцию нужно немного доработать). Отверстия для кабелей не хватает, но это вещь индивидуальная и нужно сверлить учитывая особенности размещения техники на поверхности. Покупкой очень довольна.

Роман Федотов 19.05.2020

Я доволен, за свои деньги отличный стол. Сборка несложная, инструкция могла быть чуть точнее, хотя и так всё более-менее понятно. Через время связалась девушка из этой фирмы и просила оставить ей отзыв. Был приятно удивлен, далеко не все через месяц пользования звонят чтобы спросить всё ли понравилось и какие были проблемы. Работа с клиентом однозначно плюс.

Анастасия Дегтярёва 25.12.2019

Посылку получила и уже муж установил мне стол.Вся фурнитура была в комплекте,с установкой проблем не возникло.Сам стол очень удобный и функциональный,благодаря нишам и полочке, а так же устойчивый и довольно прочный.Покупкой довольна,спасибо!)

Егор 28.08.2019

Минус данного стола в перекладине, которая не позволяет сесть в полную глубину стола, упираешься в неё коленями.

Василиса Явор 11.02.2019

Очень хотелось мне домой в кабинет какой-нибудь небольшой письменный стол, чтобы места занимал не много, но и чтобы за ним было удобно работать. И хорошо, что я заглянула в ваш магазин. Письменный стол Loft design L-10 Дуб Палена покорил меня с первого взгляда и я без раздумий его приобрела. Прекрасно вписался в интерьер кабинета, легкий и стильный, без особого труда собрали его с супругом, качество видно что отличное, сделан на совесть. Я безумно довольна своей покупкой, спасибо за качество!!

Лавренко Юрий 28.01.2019

За эти деньги ТОП. Процесс зборки стола Л-10 занял полтора часа. Качество бомба, доставили за день в Черкассы.

Юрий 11.01.2019

Купил пол года назад. Это моя лучшая покупка за очень долгое время. Новому смартфону радовался неделю. Новому компьютеру за 30к радовался месяц.. Этому столу радуюсь каждый день уже более 5-ти месяцев...

Инна 12.01.2018

Заказ отправили быстро, столик собрали без проблем. Смотрится хорошо, ещё не пользовались но отверстия под кабеля насверлили.. Спасибо!

Роман 01.10.2017

После заказа стола прошло всего 5 дней и стол уже был доставлен с Днепра в Киев. Сборка стола заняла около 2 часов. В результате получил стильный качественный стол.

Правда, одним из больших минусов стало то, что в одной из перекладин ножек стола резьба под винт была сбита и его не возможно было вообще закрутить. Благодаря общей целостности конструкции данный изьян не является критичным.

Елена 28.07.2017

L-10 - очень симпатичный и качественный стол! Проблем со сборкой не возникло. НО, согласна с отзывом выше - не хватает отверстий под кабель в задней стенке стола.

Ксения Ю 18.06.2017

Cпасибо, оперативная связь. Качество, внешний вид - на высоте, идея дизайна - супер, очень легко собирается, устойчивый, крепкий. Покупала стол + стеллаж.

Татьяна 08.06.2017

Отличный стол и отличное обслуживание! Товар полностью соответствует описанию!

Сергей 08.05.2017

Отличный стол, великолепное качество. Не хватает двух вещей:
1. Отверстия под кабеля в задней/нижней деке
2. Инструкции о сборке, последовательность действий весьма критична.

Алексанр 11.12.2016

Отлично вписался в интерьер. По качеству вопросов нет.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари