Письмовий стіл G-135-32 з царгою Loft Design

Модель:
143271

5 990 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл G-135-32 з царгою Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 135
Висота, см: 75
Глибина, см: 70
Вага, кг : 40

Опис столу G-135-32 з царгою Loft Design

Міцний та солідний металевий каркас, велика стільниця та царга, що закриває ноги, стійка та жорстка конструкція – ось що можна сказати про стiл G-135-32 з царгою. Увага! Царга у кольорі Антрацит.

Облаштувавши такими столами офісне приміщення, ви не захламите приміщення коробами. Завдяки металевому каркасу стіл має міцну конструкцію, яка не загороджує простір. Каркас столу збирається за допомогою гвинтів та витримає безліч збірок та переїздів. Вся необхідна фурнітура для збирання йде в комплекті. Ніжки столу виготовлені із труби з профілем 50*25 мм. Товщина стінки труби – 2 мм. Колір фарбування металу – чорний. Товщина стільниці – 32 мм.

Стільниця виготовлена ​​з ламінованого ДСП преміального класу у чотирьох кольорах: Венге Луїзіана, Горіх Модена, Дуб Палена, Дуб Борас та  Білий. Всі забарвлення мають гарний, добре виражений малюнок під натуральне дерево цінних порід. Під стільницею вздовж столу йдуть дві підсилювальні балки, щоб стільниця могла витримати будь-які можливі навантаження.

Особливості столу G-135-32 з царгою:

  • легка збірка;
  • ламіноване ЛДСП;
  • виконаний у сучасному стилі;
  • металевий каркас чорного кольору;
  • царга, зміцнює каркас та закриває ноги.

Стіл G-135-32 з царгою впишеться в будь-який сучасний інтер'єр, підкреслить солідність та практичність його власника.

Вибирайте для себе тільки найкраще з компанією Loft Design.

Багато уваги ми приділяємо якості нашої продукції:

Верхні елементи виготовляються з премиального ЛДСП серії Wood, виробник Swiss Krono. Він значно дорожче широко використовуваного дешевого ДСП, але має ряд незаперечних переваг. По-перше, виглядає він по багатому. Ідентичні вироби, виконані в такому ЛДСП і дешевому ДСП будуть виглядати принципово по різному. По-друге, поверхня цього ЛДСП значно приємніша на дотик, до того ж більш довговічна та зносостійка у використанні. По периметру стільниця проклеена кромкою товщиною 2мм. Проклейка йде сумлінно та якісно, так що Ви можете, не нервувати щодо відклеювання чи розшаровування.

Цей письмовий стіл максимально простий в збірці. Вся необхідна фурнітура йде з ним в комплекті.

Металевий каркас виконано з холоднопрокатних труб профілем 50*25 мм і 40*20 мм. Товщина стінок - 2 мм. Каркас забарвлено порошковою фарбою стійкою до стирання та подряпин.

Палітра кольорів:

Ви можете купити Письмовий стіл G-135-32 з царгою Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл G-135-32 з царгою Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Ирина 26.01.2024

Отличный стол. Выглядит круто. Очень легкая сборка инструкция в комплекте, как и инструмент. Если считать без распаковки, то можно собрать за 15 минут) Резьба в металлических деталях сделана с заклепками с резьбой, а не просто нарезана в металле, это огромный плюс, кромка качественная, никаких потертостей, сколов и пр. ни на столешнице ни на деталях нет. Отдельно хочется отметить упаковку - все упаковано очень качественно на углах поролон. Стол получили на следующий день после заказа хотя заказывали после обеда. Спасибо за качество и сервис

Ответ продавца

Добрый день, спасибо большое за приятный отзыв относительно продукции и работы менеджеров. Стараемся все быстро и качественно оформлять и паковать. Всегда рады помочь и подсказать.

Яна d 12.01.2024

Шикарний стіл. Брали у білому кольорі, 32. Дуже круто виглядає і функціональний за рахунок металевого каркаса.

Ответ продавца

Дякуємо за відгук, та що обрали саме нас. Будемо і надалі радувати своїх клієнтів!

Поліна 17.08.2023

Гарний стіл, зроблено якість та стильно. Дуже задоволені придбанням та усім рекомундуємо)

Ответ продавца

Дуже дякуємо за приємний відгук. Звертайтесь ще, завжди раді допомогти з вибором якісних меблів.

Данило 03.07.2023

Усім задоволений. Не жалкую, що взяв стільницю 32 мм, бо виглядає просто кайф.

Евгений Жабров 08.06.2023

Столом доволен, никаких недостатков не увидел.

Юрий 26.04.2023

Стол выбирала жена, но цветовое решение - просто отличное. Цвет Модена сочетается отлично и с металлом и с царгой, так что советую именно этот цвет)

Сергій Дикий 29.03.2023

Стіл виглядає дуже міцно, та якщо можна так сказати - мужньо. Були побоювання що через мій зріст (202 см) буде заважати цей екран під стільницею (консультант назвав це царгА чи цАрга), але побоювання були безпідставні, там навіть із запасом)

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари