Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Сірий

Модель:
140955

2 420 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Сірий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 65
Висота, см: 108-118
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 68
Висота сидіння крісла, см: 43-53
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 12
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Сірий (Сірий) - вдале поєднання інноваційних матеріалів, сучасних механізмів і ергономічної форми. Одна з особливостей моделі - особливе поєднання оббивок спинки з нейлонової сітки і екокожі. Оригінальний каркас з гнутих металевої труби має правильну по ергономіці форму. Додатковим козирем даного крісла є подвійна посилена трубка спинки. Таким чином, виробник усунув «слабке» місце зламу спинки в конструкції, тим самим зробив крісло міцнішим.

Дизайн. Елегантна комбінація двох матеріалів - сітки і екокожі - це основний елемент дизайну даної моделі, який робить крісло стильним і повітряним.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка і екошкіра. Ці матеріали відмінно зарекомендували себе при інтенсивному використанні в офісі завдяки еластичності, високою повітропроникності, міцності і зносостійкості. Сітчаста спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду. Вставки з екокожі в районі поперекового вигину і підголівника виконують не тільки декоративну, але і практичну функцію. У цих місцях оббивка найчастіше брудниться і піддається додатковому навантаженню, а завдяки екокожі, яка легко чиститься, ви без зусиль зможете привести її в порядок.

Механізми. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від режиму роботи в режим приємного відпочинку, залишаючись в улюбленому кріслі і продовжуючи продуктивно працювати. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі стильні комбіновані підлокітники з чорного пластику і металевої труби. Поверхня пластика текстурована, завдяки чому руки не зісковзують в процесі роботи. Металева вставка гармонує з хромованою хрестовиною, створюючи єдиний неповторний ансамбль. У нижньому положенні сидіння крісла підлокітники мають висоту, яка дає можливість засунути крісло під робочий стіл для звільнення навколишнього простору.

Хрестовина. Хрестовина крісла Гілмор (Ультра) виготовлена ​​з блискучого металу. Така хрестовина може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать кріслу необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які, за бажанням, можна замовити додатково.

Особливості. Висока ергономічна спинка з металевої труби має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. У сидінні крісла використовується міцна основа з гнутоклеєної фанери, яка, разом з поролоновим наповненням, формує зручну посадку. Каркас крісла з металевої труби кріпиться під сидінням в двох точках, що забезпечує додаткову міцність. У місці вигину труба каркаса додатково армована, що збільшує її міцність. Крісло в міру жорстке, а значить, буде берегти вашу спину від втоми, і збереже правильну поставу. Крісло Гілмор (Ультра) - це підходящий варіант офісного крісла для тих, хто любить практичний сучасний мінімалізм і відмінну якість.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Сірий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Гілмор СН TILT Сірий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Алексей Александров 02.08.2021

Неплохое кресло, для работы в офисе самое то) Довольно удобное, прогиб в пояснице действительно там не зря, спину легче держать ровной, спасибо за такое кресло!

Ответ продавца

Алексей, благодарим вас за отзыв на кресло Гилмор Серое. Также вы можете заказать надставку для монитора NS-6, что позволит вам улучшить осанку, а также ваша спина и шея скажут вам "спасибо"! Обязательно обращайтесь к нам еще!

Антоніна Верокова 30.07.2021

Дійсно гарна модель. Після роботи на цьому кріслі почуваю себе добре, подобається якість. Рекомендую))

Ответ продавца

Антоніна, дякуємо вам за відгук на крісло Гілмор. Ми раді, що ви так задоволені покупкою та якістю крісла. Звертайтесь до нас ще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари