Крісло АКЛАС Валенсія EX MB Чорний

Модель:
141283

7 398 грн.

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Валенсія EX MB Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Дерево, Шкіра
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Валенсія EX MB Чорний (LC-A) - високотехнологічні матеріали і компоненти, бездоганна ергономіка і сучасний класичний дизайн - в цих трьох складових криється успіх одного з найвдаліших крісел. Більшість клієнтів і персонал нашої компанії впевнені, що це саме так. Унікальна модифікація популярного крісла Валенсія, сконструйованого з використанням дерев'яних елементів. Це оригінальне крісло забезпечили особливо міцної хрестовиною, що витримує навантаження до 250 кг.

Дизайн. Лаконічний оригінальний силует при знайомстві з кріслом дарує неповторні, що не зустрічаються в повсякдення, відчуття. Декоративна м'яка накладка на поверхні моделі, як прелюдія, знайомить нас з окремими його частинами - спинкою і сидінням. Сідаючи в це унікальне творіння, Ви відчуєте надзвичайно органічне поєднання цих двох поверхонь і максимум позитивних емоцій.

Оббивка. Як і личить солідному офісного крісла, Валенсія одягнена в гідний наряд з натуральної шкіри або екокожі, і обидва ці матеріалу мають свої переваги. Натуральна шкіра класу Lux - міцна, еластична, з напівматовим покриттям, яке переливається на світлі і злегка змінює відтінок кольору в залежності від освітлення, приємна при тактильному знайомстві - ідеальний матеріал для ідеального офісного крісла. Екокожа практично не поступається за своїми якостями натуральної шкіри, а її ціна - це приємний бонус для покупця.

Механізми. На додаток до прекрасного і дуже зручному сидінню Валенсія оснащена дуже прогресивним механізмом, назва якому мультиблок. З цим механічним помічником Ви зможете повноцінно насолоджуватися часом, проведеним в цьому кріслі: включивши режим гойдання підвищеної комфортності, ненадовго перенестися в країну своїх мрій і фантазій, а потім не забути повернутися в світ реальності, зафіксувати зручне положення сидіння зі спинкою і приступити до підкорення нових вершин бізнесу. За допомогою декоративної ручки, такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно. Ще один механічний помічник, газлифт, дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб Ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом, налаштувавши його під своє зростання.

Підлокітники. Елегантний вигин підлокітників, доповнений м'якими накладками, не тільки прекрасно підкреслює зовнішню красу крісла, але і подарує Вашим рукам почуття максимального комфорту.

Хрестовина. Кароока безодня дерева вабить погляд і Ви безстрашно потопає в ній, нескінченно насолоджуючись її природною красою. Краса натурального дерева довгі роки буде радувати Вас, адже лакове покриття досить міцне і надійне. Під деревом хрестовини ховається міцне металеве підставу, яке забезпечить крісла і необхідну стійкість, і мобільність завдяки роликовим опорам.

Особливості. Крісло Валенсія має кілька виконань на будь-який смак і гаманець. Любителів стильною розкоші і блискучого металу швидше за все порадує модель Валенсія хром, а для оформлення залів нарад та прийомних відмінно підійде конференц-крісло Валенсія CF на ніжках-полозах. Валенсія ANF і Валенсія TILT відрізняються від даної моделі механізмом і приємно порадують Вас своєю демократичною ценой.Познакомівшісь з кріслом Валенсія ближче, про себе говориш - просто величезне спасибі людині або людям, які працювали над цим дивом, воно лаконічне, стильне і дуже комфортне!

Ви можете купити Крісло АКЛАС Валенсія EX MB Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Валенсія EX MB Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари