Кутовий диван Леонардо бежевий льон чорний (R) Vetro

Модель:
144127

40 959 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кутовий диван Леонардо бежевий льон Vetro

Виробник: Ветро
Глибина, см: 55-98
Висота, см: 76-96
Ширина сидіння, см: 280
Глибина сидіння крісла, см: 123-166
Матеріал каркаса: Массив дерева і фанера
Матеріал оббивки: Бавовна
Колір оббивки: Бежевий
Вага, кг : 208
Кутовий диван Леонардо це стильний, об'ємний, комфортний елемент вашого інтер'єру, який ідеально підійде для облаштування зони відпочинку та доповнить вашу вітальню.

Каркас виготовлений з дерева модрини, масиву дерева і фанери, натуральні матеріали в меблях це надійно, довговічно і екологічно. Основа виконана з алюмінієвого сплаву з титановим покриттям, що додасть міцності всій конструкції. Наповнювач сидінь - це макроволокно і пінополіуретан, що легко витримують тривале навантаження і велику вагу, швидко відновлюють свою форму і не накопичують пил. В якості оббивки виробник вибрав бавовну. Популярна тканина, приємна на дотик, стійка до розтягування, вигорання, механічних пошкоджень і легко чиститься.

Диван-софа Леонардо створить затишну атмосферу, додасть загальному вигляду кімнати оригінальності, збагатить її, підкреслить Ваш смак.

Ви можете купити Кутовий диван Леонардо бежевий льон Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кутовий диван Леонардо бежевий льон Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари