Диван дизайнерський Brune бежевий Sabotage

Модель:
144693

22 850 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Диван дизайнерський Brune бежевий Sabotage

Виробник: Sabotage
Тип: Диван
Довжина, см: 135
Глибина, см: 80
Висота, см: 70
Матеріал каркаса: Дерев'яний брус і ДСП
Матеріал оббивки: Велюр
Колір оббивки: Бежевий

Диван Brune від Sabotage виконаний у стилі мінімалізм. Об'ємні форми та витончені деталі відображають останні тенденції в дизайні інтер'єру.

Каркас виробу виготовлений з дерев'яних брусків високої якості, а також березової фанери і ДСП. Як настил для сидіння використовували пружину типу "змійка", яка додає пружності виробу та ортопедичного ефекту. Кілька шарів пінополіуретану, різної висоти, надає дивану особливої м'якості. Для оббивки використано велюр, з приємною м'якою і бархатистою поверхнею. Оббивка не деформується, довго не втрачає форму, не вигоряє на сонці і зберігає свій зовнішній вигляд, добре піддається чищенню. Такий вид тканини надає виробу особливого шарму.

З диваном Brune будь-який куточок вашого будинку перетвориться на стильну лаунж-зону. Диван на якому вам захочеться відпочити, почитати книжку і просто розслабитися.

Ви можете купити Диван дизайнерський Brune бежевий Sabotage в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Диван дизайнерський Brune бежевий Sabotage з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари