Фильтровать
Виробник
Призначення люстри
Стиль світильника
Кількість джерел світла
Тип цоколя світильника
Спрямованість світла
Тип кріплення
Максимальна потужність світильника, Вт
Поворотний плафон світильника

Люстри в стилі Лофт, Модерн і Хайтек 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Освітлення в стилі лофт

Світильники в стилі лофт можуть бути абсолютно різними, використовуються не тільки в лофт, але і в інших інтер'єрах щоб внести індустріальну нотку. Лофт зародився в ХХ столітті і привніс в інтер'єри дух свободи, комфорту і оригінальності. Лофт люстри рекомендується використовувати з кількома джерелами світла або по одному і в різних куточках кімнати. В такому випадку приміщення стане затишним і добре освітленим. Відмінний варіант - розмістити прожектори, підвісні лампи і точкові джерела світла для максимального освітлення приміщення.

Пристельові люстри в стилі лофт

На відміну від підвісних люстр, пристельові люстри кріпляться на стіну за допомогою стельового кола, вони не регулюються по висоті. Інтернет магазин Лофт Меблі пропонує вам неймовірне розмаїття пристельових світильників в стилі лофт. Незважаючи на свою протилежність, всіх їх об'єднує одне - вони грають основну роль у висвітленні квартири і всіх її приміщень. Від того, наскільки вдало підібрана така люстра, залежить настрій ваш і ваших гостей.

Громіздкі підвісні люстри візуально зменшують приміщення, тому для сучасних інтер'єрів з низькими стелями оптимальним варіантом стане накладна стельова люстра в стилі лофт. При покупці стельової люстри пам'ятайте, що вона повинна бути акцентом у вашому інтер'єрі, наприклад, світильник контрастного кольору або на тон світліше / темніше стане вдалим рішенням. Чим ширше кімната, тим більше повинен бути діаметр абажура. Залежно від ваших побажань, ви можете вибрати люстру в стилі лофт або модерн, з джерелами світла від однієї і більше десяти джерел світла, а також зі стандартним цоколем Е27 або з міньйоном Е14.

У нас ви зможете підібрати найкращі варіанти люстр для вашого інтер'єру, а якщо виникнуть питання - менеджери із задоволенням вас проконсультують по наявності, доставці, оплаті та гарантії.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші