Підвісна люстра Хеліос

Модель:
143652

9 230 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Підвісна люстра Хеліос

Виробник: Левистелла
Країна-виробник товару: Китай
Тип люстри: Люстри-підвіси
Призначення люстри: Універсальне
Стиль світильника: Модерн
Кількість джерел світла : 24
Тип цоколя світильника: G4
Матеріал плафона світильника: Скло
Спрямованість світла : В усі сторони
Тип використовуваної лампи : Світлодіодна (LED)
Тип кріплення: Монтажна планка
Поворотний плафон світильника: Ні

Підвісна люстра Хеліос - складається з металевого каркаса чорного кольору, на якому закріплено 24 джерела світла. Для рівномірного розсіювання світлового потоку використовують круглі скляні плафони закритого типу. Прозорі плафони гармонійно виглядають із чорним корпусом. Світильник генерує досить потужний світловий потік. Для його роботи потрібно 24 лампочки із цоколем G4. Це можуть бути світлодіодні  джерела світла. Використання світлодіодних лампочок дозволить зменшити споживання електроенергії. Люстру кріплять до стелі за допомогою монтажної планки. Розмір люстри: 1130х300 мм.

Люстра призначена для експлуатації в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В. Рівень захисту корпусу від потрапляння всередину пилу та вологи – IP20. Дизайн люстри робить модель придатною для інтер'єрів, оформлених у різних стилях.

У комплект лампочки не входять!

Ви можете купити Підвісна люстра Хеліос в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Підвісна люстра Хеліос з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари