Журнальний стіл Tina Halmar

Модель:
144489

1 280 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний стіл Tina Halmar

Виробник: Halmar
Матеріал стільниці: Сталь із порошковим покриттям
Ширина, см: 42
Висота, см: 51
Глибина, см: 50
Вага, кг : 3.5
Журнальний стіл Tina - це елегантне і сучасне доповнення до вашого інтер'єру. Стильне виконання в сучасному стилі додасть вашому інтер'єру вишуканості та елегантності. Він привертає увагу своїм стильним дизайном і відмінною функціональністю.

Столик повністю виготовлений зі сталі покритої порошковою фарбою чорного кольору. Завдяки такому покриттю виріб буде більш стійким до механічних пошкоджень, потертостей і подряпин, а також погодних умов, якщо використовувати його на терасі або заміському будинку. Чорний колір столу і каркаса надають йому оригінальність і гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр. Стіл має компактні розміри, що робить його ідеальним рішенням для невеликих приміщень.

Журнальний стіл Tina якісний і багатофункціональний елемент інтер'єру, який стане незамінним помічником для відпочинку вдома, дачі на літній терасі.

Ви можете купити Журнальний стіл Tina Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний стіл Tina Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари