Журнальний стіл Kampa Halmar

Модель:
144488

2 527 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний стіл Kampa Halmar

Виробник: Halmar
Матеріал стільниці: Шпонированое МДФ
Матеріал ніжок: Метал
Висота, см: 45
Діаметр стільниці, мм: 45
Вага, кг : 3,1
Журнальний стіл Kampa - це представник зачаровуючого скандинавського, бохо і лофт стилю в інтер'єрі. Такий елемент дизайну стане не тільки прикрасою, а ще й багатофункціональним помічником вашого домашнього затишку.

Каркас столика виготовлений з металу з порошковим покриттям чорного кольору, що дасть змогу прослужити йому довгий час і зберегти свій первинний зовнішній вигляд. Стільниця - це шпонований МДФ, що є екологічним матеріалом, який підтримує сприятливу атмосферу у вашій оселі. Матеріал зберігає всі переваги породи деревини, будь то міцність, зносостійкість, гнучкість. У столу є нижня полиця, що дає змогу використовувати його ще зручніше і функціональніше.

Журнальний стіл Kampa додасть естетики, стилю й особливої родзинки в простір. Якісні матеріали, чудовий дизайн - те що треба для оформлення вашої вітальні, передпокою та тераси.

Ви можете купити Журнальний стіл Kampa Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний стіл Kampa Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари