Барний стілець H96 Halmar

Модель:
144814
  • Сірий
  • Синій
  • Бежевий
  • Зелений

2 657 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний стілець H96 Halmar

Виробник: Halmar
Матеріал ніжок: Метал
Ширина, см: 48
Висота, см: 89
Глибина, см: 49
Висота сидіння крісла, см: 65
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина
Вага, кг : 5,5

Барний стілець Halmar H96 - це не просто меблевий предмет, це джерело насолоди, задоволення і зручності. Просто уявіть, як ви сідаєте на його м'яке сидіння, обіймаєте його високу спинку і відчуваєте, як він підтримує вас, створюючи комфорт і розслаблення. Він немов оберігає вас, роблячи все, щоб ви почувалися краще і повністю занурилися в момент.

Каркас виготовлено з міцного і якісного металу, який пофарбовано в чорний колір. Так основа барного стільця матиме довгий час актуальний і стильний вигляд. Також на барному стільці є спеціальна підніжка, для більшого комфорту під час використання. Сидіння м'яке й оббите тканиною. Вона приємна на дотик, довго зберігає свій первинний зовнішній вигляд, еластичність і легко піддається чищенню.

Чорний каркас і тканинна оббивка - це гармонійний дует, який легко комбінується з будь-яким інтер'єром і підкреслить його елегантність. Крім цього, його сучасний дизайн і стильне виконання свідчать про ваш добрий смак і почуття стилю.

Ви можете купити Барний стілець H96 Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний стілець H96 Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари