Крісло напівбарне Otis Lovko

Модель:
144439

11 950 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло напівбарне Otis Lovko

Виробник: Ловко
Тип: Полубарний стілець
Матеріал сидіння: Тканина
Матеріал ніжок: Масив Дуба
Ширина, см: 59
Висота, см: 97
Глибина, см: 55
Колір оббивки: Чорний
Крісло напівбарне Otis цю модель виконано в сучасному затишному дизайні hygge, що дає змогу вписати її практично в будь-який інтер'єр.

У каркасі крісла використовується виключно деревина натурального дуба. М'яке сидіння і спинка з наповнювачем з меблевого поролону високої якості тримає форму і не просідає протягом тривалого часу. Напівбарне крісло Otis має дуже зручну посадку, що дасть вам змогу довгий час відчувати комфорт від сидіння. На ньому ви почуватиметеся як на троні.

Крісло напівбарне Otis підійде для використання як удома чи квартири, так і в барі чи ресторані. Стане незамінним акцентом вашого інтер'єру.

Ви можете купити Крісло напівбарне Otis Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло напівбарне Otis Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари