Стілець напівбарний Floki натуральний ясен твердий Lovko

Модель:
144438

4 830 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець напівбарний Floki натуральний ясен твердий Lovko

Виробник: Ловко
Тип: Полубарний стілець
Матеріал сидіння: Масив дерева
Матеріал ніжок: Масив Ясена
Ширина, см: 53
Висота, см: 85
Глибина, см: 47
Стілець напівбарний Floki виконаний у стилі мінімалізм, лофт, модерн, підійде під багато дизайнів і стане вдалим доповненням на кожній кухні, а також прикрасить будь-який ресторан або бар.

Каркас виготовляється з масиву дуба в натуральному кольорі, який має якісний, стильний та актуальний вигляд. Стілець має красиву текстуру натурального дерева, водночас вирізняється міцною і стійкою конструкцією. Для комфортної посадки спинка стільця зроблена за ергономічними стандартами, незважаючи на те, що стілець без м'якого сидіння, на ньому дуже комфортно.

Стілець Floki - це якісні матеріали, модний дизайн, комфорт і ергономіка, стане найкращим придбанням і доповненням будь-якого інтер'єру і приміщення.

Ви можете купити Стілець напівбарний Floki натуральний ясен твердий Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець напівбарний Floki натуральний ясен твердий Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари