Напівбарний стілець B-150 сірий чорний Vetro

Модель:
144351

4 879 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Напівбарний стілець B-150 сірий чорний Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Висота, см: 93
Ширина сидіння, см: 44
Глибина сидіння крісла, см: 56
Висота сидіння крісла, см: 65
Матеріал оббивки: Букле
Колір оббивки: Сірий
Вага, кг : 7.6
Напівбарний стілець B-150 від компанії Vetro це елегантне та практичне рішення для наповнення вашого інтер'єру. Поєднання стильного дизайну, зручності сидіння та міцності конструкції робить цей стілець ідеальним варіантом для різних просторів.

Каркас стільця виготовлено з металу, який вкрито порошковою фарбою чорного кольору, що надає йому елегантного вигляду, який буде стильним та актуальним у всі часи. Оббивка з тканини букле не тільки надає стільцю текстурного і цікавого вигляду, але також забезпечує приємне сидіння. Ця тканина відома своєю довговічністю і здатністю зберігати свій первісний вигляд довгий час.

Дизайн стільця виконаний таким чином, щоб уся сім'я відчувала комфорт і зручність під час тривалих сімейних вечерь або посиденьок із друзями.

Ви можете купити Напівбарний стілець B-150 сірий чорний Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Напівбарний стілець B-150 сірий чорний Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари