Стілець N-45 сірий велюр Vetro

Модель:
144217

3 075 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець N-45 сірий велюр Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Висота, см: 84
Глибина, см: 42
Ширина сидіння, см: 52
Глибина сидіння крісла, см: 54
Висота сидіння крісла, см: 49
Матеріал оббивки: Велюр
Колір оббивки: Сірий
Вага, кг : 6
Стілець N-45 - стане ідеальним доповненням домашньої обстановки або відмінно впишеться в сучасний інтер'єр затишного кафе.

Суцільнозварна металева рама має редуковані ніжки з витонченим звуженням до низу. Ніжки оснащені пластиковими заглушками, які захищають підлогу від потертостей і подряпин. Оббивка стільця виконана з тканини велюр. Це щільний і приємний на дотик матеріал. Він прекрасно драпірується, добре "сідає" на предмети різних форм, стійкий до пошкоджень. Сьогодні велюр дуже популярний. Його використовують для перетяжки меблів, оббивки салонів авто, диванів, крісел та інших предметів інтер'єру. Декоративна прошивка у вигляді ромбів надає виробу гарного зовнішнього вигляду і покращує експлуатаційні властивості, оскільки вона запобігає розтягуванню тканини.

Дизайн стільця виконаний таким чином, щоб уся сім'я відчувала комфорт і зручність під час тривалих сімейних вечерь або посиденьок із друзями.

Ви можете купити Стілець N-45 сірий велюр Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець N-45 сірий велюр Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари