Барний стілець В-102 бренді чорний Vetro

Модель:
144095

3 649 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний стілець В-102 бренді чорний Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал сидіння: Шкірзам
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Ширина, см: 50
Висота, см: 92-112
Глибина, см: 42-59
Висота сидіння крісла, см: 61,5-81,5
Вага, кг : 9
Стілець барний B-102 - це стильна, зручна модель, яка поєднує функціональність і красу, чудово підійде під інтер'єр вашого будинку або закладу.

Ніжка стільця виготовлена з пофарбованого металу чорного кольору, яка стійка до механічних пошкоджень і стирання. Основа має круглу форму, що дає змогу бути стільцю більш стійким і не дряпати поверхню підлоги під час переміщення. Система регулювання висоти - газліфт, що дасть змогу комфортно налаштувати рівень сидіння для кожного індивідуально. Оббивка стільця виконана з якісного шкірозамінника, який має приємну на дотик текстуру і незвичайний малюнок, прекрасно піддається чищенню, зносостійкий. Ергономічно зручна спинка дасть змогу комфортно себе почувати весь час використання стільця.

Барний стілець від компанії Vetro - це універсальна модель, яка доповнюватиме не тільки ваш дім, а й створить особливий затишок у будь-якому закладі або барі.

Ви можете купити Барний стілець В-102 бренді чорний Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний стілець В-102 бренді чорний Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари