Стілець Mamont soft Lovko

Модель:
144871

6 990 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець Mamont soft Lovko

Виробник: Ловко
Матеріал сидіння: М'яке сидіння оббите тканиною
Матеріал ніжок: Масив Ясена
Ширина, см: 50
Висота, см: 72
Глибина, см: 47
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 43
Висота спинки крісла, см: 28
Висота сидіння крісла, см: 44
Матеріал каркаса: Масив ясена
Матеріал оббивки: Тканина
Вага, кг : 15

Стілець Mamont soft від компанії Lovko - приваблива та оригінальна модель, виконана в мінімалістичному та скандинавському стилі. Такий стілець підійде для багатьох дизайнерських рішень у вас вдома, в офісі, кафе чи ресторані.

Каркас представлений у натуральному і чорному кольорах, що дає можливість підібрати відповідний стілець для свого інтер'єру. Модель виконана в ергономічному і лаконічному дизайні, а тому він не перевантажує простір і вигідно доповнює навіть невелику кухню. М'яке сидіння, зручна спинка і підлокітники зробили цю модель універсальною. Такий стілець підійде для використання як вдома, так і в закладах громадського харчування. Якісні матеріали, приємна оббивна тканина та ергономічно зручна посадка, все це дасть змогу насолоджуватися кожною секундою, проведеною на цьому стільці.

Стілець Mamont soft - це прикраса будь-якого інтер'єру, який підкреслить і доповнить простір світлом, стилем і комфортом.

Ви можете купити Стілець Mamont soft Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець Mamont soft Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари