Пуф Arlekino 75х40х40 см білий Sabotage

Модель:
143926

2 949 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Пуф Arlekino білий Sabotage

Виробник: Sabotage
Країна-виробник товару: Україна
Довжина, см: 75
Висота, см: 40
Глибина, см: 40
Матеріал каркаса: Дерев'яний брус і ДСП
Матеріал оббивки: Велюр
Колір оббивки: Білий

Пуф Arlekino білий від виробника Sabotage виконаний у стилі модерн. Цей красивий предмет інтер'єру наповнить ваш дім затишком і комфортом, доповнить і підкреслить вашу індивідуальність, і не залишить нікого байдужим. Прямі лінії силуету і завужені ніжки надають пуфу витонченості.

Каркас виробу виготовлено з дерев'яних брусків хвойних порід. Для оббивки використана тканина велюр, з приємною м'якою і бархатистою поверхнею. Оббивка не деформується, довго не втрачає форму, не вигоряє на сонці, добре піддається чищенню і довго зберігає початковий вигляд. Для внутрішнього наповнення використано поролон великої товщини, що надає пуфу особливої м'якості. Пуф оснащений металевими звуженими ніжками з пластиковими підп'ятниками, які захистять вашу підлогу від подряпин.

Пуф Arlekino білий прекрасно доповнить інтер'єр вашої оселі, додасть стильний образ для вашої вітальні, дитячої кімнати або передпокою.

Ви можете купити Пуф Arlekino білий Sabotage в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Пуф Arlekino білий Sabotage з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари