Пуф Ric 75х45х40 см бірюзовий Sabotage

Модель:
143911

2 949 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Пуф Ric бірюзовий Sabotage

Виробник: Sabotage
Країна-виробник товару: Україна
Довжина, см: 75
Висота, см: 40
Глибина, см: 45
Матеріал каркаса: Дерев'яний брус і ДСП
Матеріал оббивки: Велюр
Колір оббивки: Бірюзовий
Пуф Ric бірюзовий, представник стилю мінімалізм, стане яскравим доповненням затишної та функціональної кімнати. Ви можете вибрати виріб зі спокійним відтінком оббивки або зробити цей пуф акцентом в інтер'єрі.

Каркас виробу виготовлено з дерев'яних брусків хвойних порід і березової фанери. На рамку каркаса встановлено ряд плоских пружин "змійка". Пружини цього типу забезпечують ортопедичний ефект і основною перевагою є рівність основи і її безшумність під час експлуатації. Як наповнювач використовували шар повсті і кілька шарів пінополіуретану, що додало особливої м'якості пуфу. Для оббивки використано велюр, з приємною м'якою і бархатистою поверхнею. Витончені металеві ніжки оснащені пластиковими підп'ятниками для збереження вашої підлоги від подряпин і потертостей.

З пуфом Ric у вас завжди буде додаткове місце, яке стане в нагоді як сидіння або підставка для різних предметів.

Ви можете купити Пуф Ric бірюзовий Sabotage в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Пуф Ric бірюзовий Sabotage з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари