Опора для столу Техно Loft Design

Модель:
143837

1 098 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Опора для столу Техно Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Опори меблеві
Матеріал: Метал
Ширина, см: 15
Висота, см: 72
Глибина, см: 15
Тип кріплення: Шуруп
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Кількість в упаковці, шт : 1

Опора для столу Техно від компанії Loft Design ідеально підійде для будь-якого столу сучасної кухні або кафе. Витончена форма ніжок підкреслює граціозність всього столу, роблячи його неповторним та оригінальним.

Ніжки виготовлені з листового металу завтовшки 2 мм, з якого на лазері вирізається потрібна форма і згинається листогибним верстатом. Після цього ніжки забарвлюються за допомогою порошкової фарби, яка запікається на виробі. Такий вид фарбування забезпечує рівномірне та стійке до стирання покриття. Ніжки оснащені додатковими регульованими ніжками на шарнірі, завдяки чому можна виставити стіл на нерівній підлозі.

Ціна вказана за 1 ніжку.

Ви можете купити Опора для столу Техно Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Опора для столу Техно Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари