Стелаж для одягу LV-100 Loft Design

Модель:
054478

5 490 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж для одягу LV-100 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал полиць: ЛДСП
Ширина, см: 100
Висота, см: 192
Глибина, см: 55
Матеріал каркаса: Метал
Кількість відкритих полиць : 3
Відстань між полицями стелажу, см: 36.8
Вага, кг : 39
Колір каркасу: Чорний

Опис стелажу для одягу LV-100

Стелаж для одягу LV-100 від виробника Loft Design стане відмінною альтернативою будь-якому старому, громіздкому і несучасному шафі-гардеробу. Старі меблі тільки займають місце і зовсім не прикрашають приміщення. Стелаж LV-100 прекрасно підходить для зберігання одягу. Це відкрита Модель, має надійний і міцний металевий каркас. Він легко проглядається з усіх сторін.

Такий універсальний, сконструйований по сучасному предмет меблів відмінно впишеться в інтер'єр в стилі лофт або модерн. Модель складається з однією широкої поперечини під вішалки і трьох глибоких полиць. Така компоновка дозволить ергономічно розмістити речі. Цей стелаж прекрасно підходить для офісів та інших просторих кімнат.

Несучі деталі каркасу стеллажу LV-100 виготовлено з квадратної труби 25*25 мм, товщина металу 1,4 мм. Рамка з металевої сітки у задньої стінки має не тільки підкреслювати належність до стилю Лофт, але має і практичну функцію. Вона забезпечує стабільність конструкції і захищає стіну приміщення від затирання одягом. Стелаж для одягу має регульовані ніжки, для того щоб його можна біло виставити на нерівній підлозі.

Полки для стелажу LV-100 loft Design виготовлено з ламінованого ДСП товщиною 18 мм. Ви можете вибрати колір ДСП з чотирьох варіантів: Венге Луізіана, Горіх Модена, Дуб Палена і Дуб Борас світлий. Усi забарвлення мають виражену текстуру під натуральне дерево цінних порід. Полки обклеюються по периметру кромкою з ПВХ товщиною 2 мм із заокругленими кутами.

Стелаж збирається за допомогою гвинтів і шестигранника, які йдуть в комплекті. Сама збірка займе у вас не більше 15 хвилин.

Купуючи стелаж для одягу в стилі Лофт ви неодмінно оціните його переваги:

- Сучасний стиль. Ви станете володарем стильної, красивої та сучасної речі, яка прийде до смаку вашим відвідувачам.
- Прозора конструкція, яка не загороджує простір приміщення.
- Міцність і стійкість виробу. Завдяки матеріалам і конструкції стелаж стоїть абсолютно не хитаючись. Також є можливість виставити стелаж на нерівній підлозі.
- Невисока ціна. Український виробник Loft Design використовує у виробництві в основному вітчизняні матеріали, що дозволяє утримувати ціни продукції на прийнятному рівні.
- Довговічність. Метал сам по собі є синонімом міцності й надійності. Також слід відзначити що усi з'єднання стелажу здійснюються за допомогою гвинтів. Навіть полки встановлюються за допомогою гвинтів, які входять в металеві муфти, що встановлені ще на етапі виробництва ДСП. Стелаж витримає безліч переїздів і збірок-розбірок.

Розміри стелажу LV-100:

Висота: 1920 мм
Ширина: 1004 мм
Глибина: 550 мм.

Відстань між полками: 362 мм

Палітра кольорів:

Ви можете купити Стелаж для одягу LV-100 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж для одягу LV-100 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Лідія Міркотан 25.04.2023

Дякую за швидко доставлений стелаж для одягу. Дуже гармонійно вписалася в інтер'єр кімнати. Рекомендую всім ваш магазин. Бажаю вам побільше клієнтів і процвітання вашому бізнесу.

Ответ продавца

Дякуємо за відгук! Ми дуже задоволені, що стелаж вам сподобався.

Вікторія 27.01.2022

Дуже гарний стелаж! Купували з чорним каркасом та світлими полицями – стильно та лаконічно! Дякуємо за швидке виконання замовлення, як і було обіцяно, не більше ніж 5 робочих днів!

Ответ продавца

Вікторія, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою. Обов'язково звертайтесь до нас ще.

Алёнка 19.11.2021

СТелаж лв100 самый лучший! Давно искала что-то подобное)) Стеллаж поставила в прихожей и теперь вешаю на него верхнюю одежду и ставлю обувь, все красиво и аккуратно!

Ответ продавца

Алена, спасибо за ваш отзыв! Мы очень рады, что вы довольны покупкой стеллажа и он вам подошел! Обращайтесь)

Константин 29.09.2021

То, что нужно для прихожей) Вся необходимая верхняя одежда поместилась, я доволен.

Ответ продавца

Константин, благодарим вас за отзыв! Обращайтесь к нам еще.

Тиса 21.07.2021

Покупкой доволен, стеллаж вместительный и качественый. По зборке вопросов никаких не возникло, собрал довольно таки быстро

Ответ продавца

Здравствуйте! Благодарим за ваш отзыв! Обязательно обращайтесь к нам ещё!

Алена Карпенко 08.07.2021

Покупали в офис, выглядит круто и стильно.
Ребята приехали собрали все быстро. Спасибо!

Виктор 16.06.2021

Подарил жене стеллаж в цвете орех модена, она очень довольна. Все необходимые вещи разместили, обувь и скейт тоже вместились. Выставили на неровном полу, спасибо за качественную модель.

Тарас Грушевський 20.05.2021

Чудовий стелаж під одяг, придбав для офісу - круть!

Марина 14.04.2021

Красивая мебель, все замечательно)

Ответ продавца

Спасибо Вам за отзыв!

Марк 26.03.2021

Нереальный стеллаж, смотрится дорого.
И цвет дуб борас взяли по совету менеджера и не жалеем.
Крутой магазин и вежливые менеджера.

Ответ продавца

Спасибо Вам за отзыв)) Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Олег 24.03.2021

Купил себе в офис, все доволен. Практичный и стильный

Неля 03.12.2020

Відмінна якість!!! Легко збирати, широкі полиці, якісна фурнітура, є можливість підкрутити ніжний з рівнем підлоги. Дуже задоволені покупкою.
Швидка доставка. Рекомендую

Ответ продавца

Дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені придбанням)) Обов'язково звертайтесь до нас у майбутньому!

Игорь Кириченко 29.09.2020

Стеллаж выполнен из качественного материала, доставка быстрая и прям под дом, что не может не радовать, менеджера знают свою работу. В принципе, я остался доволен.

Ответ продавца

Спасибо большое Вам за отзыв! Особенно приятно, что вы довольны работой менеджеров магазина! Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Снежана 02.09.2020

Качественный стеллаж, не жалею что купила
Осталась довольна

Ответ продавца

Благодарим за отзыв! Рады что вам понравился стеллаж

Марианна 19.08.2020

Этот стеллаж моя находка, комната сразу преобразилась. Всем советую

Маша 07.05.2020

Стеллаж просто бомба!!! У нас в офисе нельзя сверлить стены, а верхнюю одежду нужно куда-то девать. Ставить шкаф в маленькое помещение - это все-равно, что урезать пространство в два раза. Но этот стеллаж - это просто нечто!!! Визуально кажется, что стеллаж "воздушный", хотя очень вместительный)) Уже присматриваю к нему маленький стеллаж на три полки в комплект))

Евгений Ко 04.05.2020

Купил стеллаж как только он появился! Уже неоднократно приобретаю мебель в новую квартиру данного производителя. Целый комплект собрал)
Качество материалов и изготовления на высоте! Очень простая сборка, понятная инструкция. Мебелью доволен на все 100!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари