Двоярусне ліжко з обшивкою Loft Design

Модель:
144727

36 750 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Двоярусне ліжко з обшивкою Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Ліжко двоярусне
Ширина, см: 80-98.8
Довжина, см: 192-206.4
Висота, см: 251.6
Матеріал каркаса: Забарвлений метал
Основа під матрац: Металеві рейки

Двох'ярусне ліжко з обшивкою від компанії Loft Design відмінно впишеться в інтер'єр, виконаний у стилі модерн або лофт. Простора капсула обладнана всім необхідним для комфортного відпочинку.

Каркас ліжка повністю виготовлений з металевих труб шириною 40х40 мм і товщиною стінки 1,5 мм. Метал пофарбовано в чорний колір, методом порошкового напилення. Завдяки такому покриттю поверхня металу має більш естетичний вигляд і тривалий термін служби. Капсула з ЛДСП лежить на основі з поперечними рейками, які запобігають прогинанню і деформації виробу під великим навантаженням. Піднятися на другий ярус можна за допомогою сходів, які кріпляться безпосередньо до металевого каркаса. Також на другому ярусі встановлено обмежувач, завдяки якому можна спокійно і безпечно відпочити. Ця модель ліжка має обшивку з ЛДСП для привабливого зовнішнього вигляду. Варіанти забарвлення можуть бути й іншими, залежно від ваших потреб і дизайну інтер'єру. Для комфортнішого та спокійнішого відпочинку спальне місце закривається щільною шторкою з темної тканини, яка захищає від зайвого світла та звуку ззовні. Капсула оснащена вбудованою розеткою, світильником біля узголів'я і поличкою для особистого приладдя. Внизу вмонтовано шухляду на замку, в якій ви зможете зберігати свої речі. Антивандальну конструкцію спеціально розробили для великого потоку людей і навантажень, щоб вона зберегла свій первинний зовнішній вигляд якомога довше.

Двох'ярусне ліжко з обшивкою - це вірний вибір для облаштування спальних місць у хостелах, готелях, а також підійде для оформлення зон відпочинку на підприємствах.

Ви можете купити Двоярусне ліжко з обшивкою Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Двоярусне ліжко з обшивкою Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари