Тримач для перегородки столу номер 1 Loft Design

Модель:
142292

85 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Тримач для перегородки столу номер 1 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Китай
Матеріал: Алюміній
Ширина, см: 4,4
Висота, см: 5,8
Глибина, см: 3,4
Колір: Білий
Розмір паза фурнітури: 5 см
Тримач-кріплення №1 підходить для кріплення перегородки між двома столами або для одного столу, щоб сховатися екраном від відвідувачів. Ця модель власника екрана для столу підходить для будь-якого столу, так як кріпиться безпосередньо до стільниці на саморізи.
Кріплення виготовлене із алюмінію в фабричних умовах і виглядає солідно на відміну від саморобних куточків. В якості перегородки може виступити різний матеріал: акрил, скло, фанера, ДСП або спеціальний звуковбирний екран. Товщина матеріалу повинна бути 3-18 мм. Затиск здійснюється за допомогою гвинта з головкою під шестигранний ключ. Гвинт і ключ входять в комплект. Тримачі також комплектуються силіконовими накладками для захисту екрану від пошкодження при затиску.
Розміри:
  • ширина - 44 мм;
  • висота - 58 мм;
  • глибина - 34-50 мм.
Для кріплення екрану або перегородки досить 2 тримачі. Ціна вказана за 1 штуку.

Ви можете купити Тримач для перегородки столу номер 1 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Тримач для перегородки столу номер 1 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Дарина Артюхова 07.12.2021

Хороший держатель, выполняет свои функции достойно!

Ответ продавца

Дарина, благодарим вас за отзыв. Обращайтесь.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари