Ліжко Сабріна лайт односпальне

Модель:
143300

4 090 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Ліжко Сабріна лайт односпальне

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Односпальні ліжка
Висота, см: 90
Матеріал каркаса: Метал
Основа під матрац: Металеві рейки

Металеве односпальне ліжко Сабріна Лайт – це модифікація ліжка Сабріна зі зменшеним нігцем. Завдяки цьому на ліжко можна сідати з боку задньої спинки, а також накрити покривалом з боку ніг. Односпальне ліжко Сабріна лайт відмінно підійде для дитячої кімнати, на дачу, хостели і не тільки, словом, там де цінується надійність, функціональність, невибагливість у догляді та невисока ціна. це втілення краси та мінімалізму. Завдяки поєднанню круглих стійок та лаконічного малюнка на узголів'я, ліжко виглядає витончено та привабливо.

Ліжко Сабріна Лайт складається з узголів'я, задньої спинки і суцільного спального підстави з металевими ґратами. Складання ліжка здійснюється за допомогою гвинтів. Все необхідне в комплекті.

Труби виконані із міцного металу товщиною 1,2 мм. Тому буде зайвим згадувати, що ліжко дуже міцне. Пофарбоване ліжко у чорний матовий колір порошковою фарбою, яка надійно пристає до металу під великою температурою.

Завдяки досить високій основі під матрац на ліжку зручно не тільки лежати, а й сидіти. Малюнок на узголів'ї служить не тільки прикрасою, а й опорою для подушок і спини людини, що сидить.

Ліжко Сабріна Лайт чудово виглядає в інтер'єрі в стилі Модерн, Лофт і навіть Класика.

Можливе виготовлення виробу за індивідуальними розмірами та фарбування в інший колір.

Купуючи ліжко Сабріна ви робите вибір на користь сучасного стилю та надійності.

Габаритні разміри ліжка

Спальне місце Довжина, мм Ширина, мм Висота,мм
80 см х 200 см 2066 852 900
90 см х 200 см 2066 952 900

Ви можете купити Ліжко Сабріна лайт односпальне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Ліжко Сабріна лайт односпальне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Люда Кривопуст 19.04.2023

Все очень просто, красиво и лаконично. Отличная кровать за очень демократичную цену. Доставка была Новой Почтой, сборка не сложная. Спасибо

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари