М'яке крісло Marshal Halmar

Модель:
144493
  • Сірий
  • Темно-зелений
  • Бордовий

5 972 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на М'яке крісло Marshal Halmar

Виробник: Halmar
Матеріал: Дерево
Матеріал сидіння: Тканина
Ширина, см: 70
Висота, см: 75
Глибина, см: 64
Крісло м'яке Marshal - це крісло, яке просто не можна не полюбити. Воно ідеально поєднує в собі комфорт і стиль, щоб створити затишну атмосферу у вашому домі. Класичний стиль виконання надає кріслу елегантності та чарівності, роблячи його прекрасним доповненням до будь-якого інтер'єру.

Каркас виготовлений з дерева, яке пофарбоване в чорний колір і поєднується з будь-якими кольорами м'якої оббивки. Натуральні матеріали це завжди запорука якості та тривалого терміну служби. Оббивка крісла виготовлена з якісної тканини, яка не втрачає свого первісного вигляду тривалий час, не розтягується, не вигоряє і легко піддається чищенню.

Крісло Marshal стане ідеальним місцем для релаксації та створить затишну атмосферу у вашому домі, адже коли ви хочете відпочити після довгого дня, ви матимете чудову нагоду розслабитися та насолодитися своїм улюбленим фільмом або книжкою в цьому зручному кріслі.

Ви можете купити М'яке крісло Marshal Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити М'яке крісло Marshal Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари