Крісло Ультра Ю хром Richman

Модель:
144860

5 094 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Ультра Ю хром Richman

Виробник: Ричман
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 57.5
Глибина, см: 67
Висота, см: 104-111
Ширина сидіння, см: 46.5
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота спинки крісла, см: 61
Висота сидіння крісла, см: 48-55
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 11.1

Крісло Richman Ультра Ю Хром - це відома модель, яка вражає своїм стильним балансом дизайну та легкості. Його сучасний, але універсальний дизайн ідеально пасує для будь-якого офісного чи домашнього простору.

Висока, ергономічна спинка з підтримкою для попереку надійно підтримує спину, виконана з металевої труби й обтягнута дихаючою сіткою. Маленький вбудований підголівник дає змогу комфортно відпочивати. Велике сидіння ергономічної форми, вкрите сітчастою тканиною, забезпечує приємні відчуття навіть у спекотні дні. Стильні підлокітники, виготовлені з комбінації чорного пластику та металевої труби, мають текстуровану поверхню, яка запобігає зісковзуванню рук під час роботи. Це крісло можна регулювати за висотою, що дає змогу адаптувати його до будь-якого обличчя, а механізм гойдання M-1 (Tilt) забезпечує легке перемикання від роботи до відпочинку. Крісло має хрестовину з якісного і міцного хрому, обладнану роликами з гумовим покриттям, що дають змогу безшумно і безпечно переміщати його по будь-якій поверхні, не залишаючи на ній слідів.

Крісло Ультра Ю - це якісні матеріали, ергономічно правильні вигини та актуальний дизайн, який дасть змогу не тільки облаштувати своє робоче місце, а ще й його стилізувати.

Ви можете купити Крісло Ультра Ю хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Ультра Ю хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари