Крісло Мустанг Anyfix Хром Nappa 14 АМФ

Модель:
144779

7 399 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Мустанг Anyfix Хром Nappa 14 АМФ

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 69
Висота, см: 113-120
Ширина сидіння, см: 52
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 74
Висота сидіння крісла, см: 45-52
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Nappa 14
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 23
Крісло Мустанг - це солідне і зручне крісло з продуманою ергономічною спинкою і стильним дизайном. Крісло матиме гарний вигляд у вас в офісі, а також воно підійде для оформлення робочої зони у вас вдома. У ньому комфортно проводити велику кількість часу.

Широка хрестовина дає змогу кріслу стійко стояти на поверхні без можливості перекидання. Крісло оснащене прогумованими коліщатками з тентепреновим покриттям, які ідеально підходять для різних підлогових покриттів, як-от паркет і ламінат. М'які підлокітники виготовлені з того ж матеріалу, що й моноблок. Крісло Мустанг оснащене механізмом AnyFix, який дає можливість відпочити і зняти навантаження зі спини в процесі роботи. Крісло оснащене високою спинкою, що дає змогу повністю на нього спертися і розслабити м'язи спини. Спинка має правильну анатомічну форму, в ній повторюється природний вигин хребта. Механізм гойдання "AnyFix" дає змогу не тільки вільно розгойдуватися вперед-назад, а й зафіксувати будь-яке проміжне положення. AnyFix має регулювання висоти сидіння, щоб підлаштувати крісло під зріст того, хто сидить, а також регулювання жорсткості та амплітуди хитання, щоб співвіднести їх з його вагою.

Комп'ютерне Крісло Мустанг - це завжди правильний вибір. Воно зроблено спеціально для комфортної роботи і відпочинку за комп'ютером.

Ви можете купити Крісло Мустанг Anyfix Хром Nappa 14 АМФ в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Мустанг Anyfix Хром Nappa 14 АМФ з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари