Комп'ютерне крісло Desmond Halmar

Модель:
144507
  • Сірий
  • Чорний
  • Бежевий
  • Коричневий

5 592 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Комп'ютерне крісло Desmond Halmar

Виробник: Halmar
Максимальна навантаження : 100 кг
Ширина, см: 67
Глибина, см: 70
Висота, см: 112-119
Висота сидіння крісла, см: 48-55
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Поліпропілен
Матеріал оббивки: Екошкіра
Основа: Хрестовина з роликами
Вага, кг : 14,5
Крісло комп'ютерне Desmond це ідеальне поєднання елегантності, комфорту та функціональності. Воно привертає увагу своїм вишуканим дизайном у класичному стилі, який підійде до будь-якого інтер'єру.

Матеріал основи крісла виконаний з міцного поліпропілену, що забезпечує надійність і довговічність. Оббивку крісла виконано з екошкіри, створюючи розкішний і стильний зовнішній вигляд. Крісло Desmond має функцію обертання, що дає змогу вільно переміщатися навколо робочого простору без необхідності вставати. Механізм нахилу (tilt) дає можливість регулювати кут нахилу спинки, щоб забезпечити оптимальну підтримку і комфорт під час роботи. Висота крісла та сидіння регулюється, що дає змогу налаштувати його під свої індивідуальні потреби.
Гумові колеса гарантують безшумне і плавне пересування крісла по підлозі, виключаючи можливість пошкодження поверхні.

Крісло комп'ютерне Halmar Desmond має максимальне навантаження в 100 кг, що дає змогу використовувати його практично всім користувачам. Воно ідеально підходить для офісу або кабінету, де ви можете насолодитися комфортом і елегантністю під час роботи або відпочинку.

Ви можете купити Комп'ютерне крісло Desmond Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Комп'ютерне крісло Desmond Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари