Крісло Валенсія ANF XY-7004H-1 чорне АКЛАС

Модель:
144749

7 820 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Валенсія ANF XY-7004H-1 чорне АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 73
Висота, см: 112-120
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 53
Висота спинки крісла, см: 71
Висота сидіння крісла, см: 50-58
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований

Крісло АКЛАС Валенсія ANF елегантна, вишукана модель, яка стане чудовою прикрасою вашого робочого кабінету. Завдяки своєму продуманому дизайну, крісло органічно впишеться в існуючий інтер'єр.

Металева хрестовина крісла Валенсія міцна і надійна, розрахована на навантаження до 120 кг. Роликові опори забезпечують кріслу мобільність. Метал не втратить свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх чинників. Крісло оснащене механізмом гойдання Anyfix, з фіксацією в робочому положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. За допомогою газліфта є можливість налаштовувати висоту крісла під конкретні потреби користувача. Завдяки декоративній ручці під сидінням такий механізм легко налаштовується під вагу користувача. Елегантний вигин металевих підлокітників цієї моделі потішить вас своєю ергономічною формою та міцністю, а м'які накладки не тільки чудово доповнюють зовнішню красу крісла, а й подарують вашим рукам відчуття легкості та максимального комфорту. Валенсія упакований у гідне вбрання з екошкіри. Цей сучасний матеріал на натуральній основі практично не поступається за своїми якостями натуральній шкірі. Міцний, еластичний, дихаючий і простий у догляді. Крісло Валенсія має комфортну спинку і сидіння. За допомогою поролонового наповнення і оббивки сформовано правильний за ергономікою і привабливий зовні рельєф крісла.

Крісло Валенсія ANF відповідає основним вимогам ергономіки і практичності, а чіткість ліній і плавні форми підкреслять відмінний смак власника кабінету.

Ви можете купити Крісло Валенсія ANF XY-7004H-1 чорне АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Валенсія ANF XY-7004H-1 чорне АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари