Крісло Аоста чорне АКЛАС

Модель:
144741

4 890 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Аоста чорне АКЛАС

Виробник: Аклас
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 72
Глибина, см: 65
Висота, см: 120-128
Ширина сидіння, см: 54
Глибина сидіння крісла, см: 46
Висота спинки крісла, см: 77-88
Висота сидіння крісла, см: 45-54
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Синхромеханизм
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Наявність підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Крісло Аоста це елегантне і добротне офісне крісло, яке має стильний і повітряний вигляд, воно поєднує в собі легкий дизайн і сучасні технології. Завдяки своїй ергономічності та практичності це крісло стане надійним помічником у роботі для тих, хто багато часу проводить на своєму робочому місці.

У сидінні крісла використовується міцна основа з гнутоклеєної фанери, яка спільно з поролоновим наповненням формують зручну посадку, а каркас спинки - це ергономічно вигнута форма, в основі якої міцна пластикова рама, обтягнута якісною нейлоновою сіткою, що допомагає створити приємний підтримувальний ефект спини з боків та в ділянці попереку, і має підвищену повітропроникність. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від роботи в режим приємного релаксу, не залишаючи улюбленого крісла. Зміщена вісь основи збільшує амплітуду розгойдування для ще більшого комфорту. Цей механізм має індивідуальне налаштування під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дасть змогу відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зросту. Хрестовина крісла Аоста виготовлена з хромованого металу. Її міцність і дає можливість витримувати навантаження понад 120 кг. Блискуча поверхня металу має гарний вигляд, не боїться інтенсивних навантажень і не схильна до подряпин. Ролики забезпечать крісло необхідну мобільність. У цій моделі вони прогумовані і підійдуть для всіх типів покриттів. У цій моделі стильні Т-подібні підлокітники з чорного пластику. Пластик має спеціальне гумове покриття, дуже приємне при фізичному контакті з руками. Підлокітники регулюються за висотою під ваші індивідуальні потреби.

Зовнішній вигляд крісла Аоста - сучасний зовнішній вигляд, за типом останніх модних тенденцій. Елегантна сітчаста спинка - основний елемент декору цієї моделі. Таке крісло чудово доповнить інтер'єр сучасного офісу або затишний домашній кабінет.

Ви можете купити Крісло Аоста чорне АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Аоста чорне АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари