Крісло Луїзіана чорне АКЛАС

Модель:
144738

13 600 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Луїзіана чорне АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 67
Глибина, см: 75
Висота, см: 120-127
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 74
Висота сидіння крісла, см: 51-58
Розмір основи крісла, см: D-68
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкіра
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Метал і шкіра
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований

Крісло АКЛАС Луїзіана це елегантна, вишукана модель, яка стане чудовою прикрасою вашого робочого кабінету. Завдяки своєму продуманому дизайну крісло органічно впишеться в існуючий інтер'єр. Луїзіана відповідає основним вимогам ергономіки і практичності, а чіткість ліній і плавні форми підкреслять відмінний смак власника кабінету.

Хрестовина виготовлена з міцного металу, з хромованим покриттям. Крісло легко пересувається завдяки прогумованим роликам, які ідеально підходять для твердих поверхонь, паркету, ламінату. Це крісло оснащене механізмом гойдання Мультиблок з фіксацією в 5 положеннях, який допоможе вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Інтуїтивне регулювання та налаштування дають змогу чергувати режим коливання підвищеної комфортності для відпочинку та фіксований статичний режим у зручному положенні для роботи. Елегантний вигин металевих підлокітників цієї моделі з м'якими накладками з матеріалу оббивки порадують своєю ергономічною формою і гармонійно доповнять красу крісла. М'які накладки не тільки вбережуть ваші руки від контакту з холодним металом, а й подарують їм відчуття максимального комфорту. Для оббивки крісла використовують натуральну шкіру, а як наповнювач застосовують пінополіуретан, стійкий до деформації, тому крісло довго збереже свою первісну форму. Цей наповнювач у міру пружний, тому добре тримає форму. Створюючи таким чином підтримку спини сидячого.

Висока спинка крісла Луїзіана та інтегрований підголівник - розраховані на користувача високого та середнього зросту. У таке крісло одразу хочеться сісти й переконатися в його м'якості та зручності. Завдяки своїм характеристикам ця модель офісного крісла стане відмінним придбанням, якщо вам доводиться багато часу проводити за робочим столом.

Ви можете купити Крісло Луїзіана чорне АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Луїзіана чорне АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари