Крісло Валенсія Soft CH MB зелене АКЛАС

Модель:
144736

14 600 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Валенсія Soft CH MB зелене АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 68
Глибина, см: 70
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 56
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 68-78
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Шкіра
Колір оббивки: Зелений
Матеріал підлокітників крісел: Метал і шкіра
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований

Крісло АКЛАС Валенсія Soft стане чудовим доповненням вашого робочого місця, дасть змогу вам завжди бути в тонусі та гарному настрої, адже це крісло не лише відповідає основним принципам ергономіки, а й завдяки своєму продуманому дизайну на вищому рівні органічно впишеться в наявний інтер'єр.

Хрестовина крісла Валенсія Soft має міцну хромовану металеву основу, яка забезпечує йому необхідну стійкість і мобільність завдяки роликовим опорам. Хромовані елементи не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів. Валенсія Soft оснащена дуже прогресивним механізмом, назва якого мультиблок. З цим механічним помічником ви зможете повноцінно насолоджуватися часом, проведеним у цьому кріслі. Ще один механічний помічник, газліфт дасть змогу відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом, налаштувавши його під свій зріст. Як і належить солідному офісному кріслу, Валенсія Soft одягнена в гідне вбрання з натуральної шкіри. Натуральна шкіра класу Lux - міцна, еластична, з напівматовим покриттям, що переливається на світлі та злегка змінює відтінок кольору залежно від освітлення, приємна при тактильному знайомстві - ідеальний матеріал для ідеального офісного крісла. Елегантний вигин металевих підлокітників цієї моделі порадує вас своєю ергономічною формою і міцністю, а м'які накладки не тільки чудово доповнюють зовнішню красу крісла, а й подарують вашим рукам відчуття легкості та максимального комфорту. Ця модель вирізняється збільшеною висотою спинки та наявністю потрійної подушки на сидінні та спинці, що робить її привабливою та зручною для людей високого та вище середнього зросту, а також для любителів дуже м'яких і комфортних крісел. Поєднання хромованих елементів і матової оббивки підкреслить сучасний дизайн інтер'єру.

Крісло Валенсія Soft - одне з дуже м'яких і комфортних крісел, що має поперековий валик, інтегрований підголівник і м'яку додаткову накладку (потрійна подушка) на сидінні й спинці із силіконовим наповненням плюс комфортне хитання, щоб розслабитися й відновити сили протягом робочого дня. Сідаючи в цей унікальний витвір, ви відчуєте максимум позитивних емоцій.

Ви можете купити Крісло Валенсія Soft CH MB зелене АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Валенсія Soft CH MB зелене АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари