Крісло АКЛАС Атлант CH ANF Зелене

Модель:
140932

7 200 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Атлант CH ANF Зелене

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 71
Глибина, см: 70
Висота, см: 118-128
Ширина сидіння, см: 55
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Зелений
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 22
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Атлант CH ANF Зелений (PU-green) - це стильне крісло, яке ідеально підходить для керівника або керівника підприємства. Солідні габарити і рельєфна "м'язиста" поверхню крісла дарують відчуття надійності, сили і комфорту, підтверджуючи тим самим звучну назву на честь давньогрецького титану, який тримає на своїх плечах небесне склепіння. Ділові переговори і багатогодинні зустрічі з партнерами, офісні наради і тривале вивчення документів - всі ці службові обов'язки можна з легкістю пережити, комфортно влаштувавшись в цьому кріслі. Воно за всіма своїми характеристиками відповідає основним вимогам, що пред'являються до крісла керівника середньої ланки. Ергономічні вигини сидіння і спинки в поєднанні з м'яким наповненням, створюють неповторне по комфортності відчуття затишку - таке крісло Вам не захочеться залишати навіть в кінці робочого дня. Модель дуже практична і функціональна, що не вимагає до себе особливої ​​уваги в плані догляду та чистки.

Дизайн. Оригінальна прошивка створює неповторні лінії силуету, за якими ви безпомилково впізнаєте Атлант. Дизайн своє крісла ви зможете змінити самі - додавши м'які накладки на підлокітники або прикрасивши підголівник красивою вишивкою.

Оббивка. В якості оббивки у даній моделі використовується екошкіра. Екокожа - сучасний матеріал, який володіє міцністю, зносостійкість і еластичністю, що забезпечить йому бездоганний зовнішній вигляд протягом багатьох років.

Механізми. Вбудований механізм гойдання підвищеної комфортності аніфікс дає можливість влаштувати для себе улюбленого сеанс релаксу, не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити грандіозні плани підкорення бізнес-олімпу, а після зайнятися поточними справами, зафіксувавши крісло в зручному положенні. За допомогою декоративної ручки, такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно. Ще один механічний помічник, газлифт, дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом, налаштувавши його під своє зростання.

Підлокітники. Підлокітники ергономічної дугоподібної форми виготовлені з міцного хромованого металу. М'які накладки дозволять розмістити руки з великим комфортом і вбережуть від контакту з холодним металом. Висота підлокітників дозволяє наблизити крісло максимально близько до столу.

Хрестовина. Хрестовина крісла виготовлена ​​з блискучого металу, який забезпечує йому необхідну міцність і стійкість. Хромовані елементи не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів. Мобільність такому габаритному крісла забезпечують роликові опори. У даній моделі використовуються універсальні прогумовані ролики, які підійдуть для всіх типів покриття для підлоги.

Особливості. Модель має великі габарити, високу спинку, глибоку і широку посадку, а значить відмінно підійде для людей і високого, і середнього зросту. Посадка досить зручна, сидіння велике і м'яке. В основі сидіння використовується гнутоклеєні фанера з поролоновим наповненням під оббивкою. Поглиблення по центру сидіння і скошений передній край вбережуть судини ніг від пережимания, а ноги від накопичення втоми до кінця робочого дня. Дана модель дуже популярна і має кілька модифікацій, від недорогих з пластиковими деталями, до розкішних в шкірі і дереві. Атлант - це зручне, якісне крісло за невисоку ціну!

Ви можете купити Крісло АКЛАС Атлант CH ANF Зелене в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Атлант CH ANF Зелене з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари