Крісло VR Racer Original Grand чорний

Модель:
144577

6 519 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло VR Racer Original Grand чорний

Виробник: АМФ
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 69
Глибина, см: 50
Висота, см: 121-131
Ширина сидіння, см: 39
Висота спинки крісла, см: 83
Висота сидіння крісла, см: 45-55
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: 2D з м'якою PU накладкою
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Регульований
Вага, кг : 18

Геймерське крісло AMF VR Racer Original - нове слово у світі геймінгу. Ця ігрова модель крісла так само чудово підійде до вашого робочого або домашнього кабінету. Під час моделювання крісла VR Racer врахували такі параметри, як здатність знімати навантаження з хребта і спини, усунення виникнення болю в попереку, можливість повністю розслабитися, свобода руху корпусу і рук під час інтенсивної гри, відсутність затікання ніг під час тривалого сидіння.

Каркас крісла виготовлено з міцного і якісного пластику. Як механізм гойдання вибрали AnyFix, який дає змогу не тільки вільно розгойдуватися вперед-назад, а й зафіксувати будь-яке проміжне положення. AnyFix має регулювання висоти сидіння, щоб підлаштувати крісло під зріст того, хто сидить, а також регулювання жорсткості та амплітуди хитання, щоб співвіднести їх з його вагою. Гойдання з використанням механізму AnyFix дає змогу зняти денне статичне навантаження з хребта та швидко повернути робочий стан, досяжний після кількох хвилин такої легкої релаксації. Наповнювач крісла забезпечить оптимальну жорсткість, а оббивка зі шкірозамінника PU - довгу службу, прекрасний вигляд, оптимальну терморегуляцію. Підлокітники регулюються за висотою, що дає змогу зняти навантаження з рук під час тривалої роботи за комп'ютером.

Крісло VR Racer Original оптимально налаштовується під власника, висота сидіння і підлокітників з каучуку регулюється, є такі зручні пристосування, як додаткова регульована за висотою подушка в районі попереку і м'яка невелика регульована подушка під шию. Стильне і функціональне крісло оцінять багато любителів комп'ютерних ігор або топ-менеджери, які працюють понад 8 годин на день за комп'ютером.

Ви можете купити Крісло VR Racer Original Grand чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло VR Racer Original Grand чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари