Крісло Форте Richman чорне

Модель:
144410

5 598 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Форте Richman чорне

Виробник: Ричман
Ширина, см: 64
Глибина, см: 66
Висота, см: 108-118
Ширина сидіння, см: 49
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 67
Висота сидіння крісла, см: 40-54
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Вага, кг : 15,3
Крісло Richman Форте - це втілення мінімалістичного стилю в офісному меблюванні. Його дизайн включає в себе широке сидіння і спинку, що гармонійно поєднуються з інтегрованим підголівником для додаткового комфорту. Крісло має елегантний вигляд завдяки декоративній стрічці, яка надає особливого шарму.

Хрестовина крісла виготовлена з хромованого металу, що гарантує міцність і стабільність, а прогумовані колеса забезпечують легке та безшумне переміщення крісла по офісу. Особливістю цього крісла є його механізм гойдання, посилений M1 (tilt), що дає змогу користувачеві насолоджуватися плавними рухами та регулювати нахил спинки. Оббивку крісла виготовлено з якісного чорного шкірозамінника, що не тільки забезпечує довговічність і простоту в догляді, а й надає естетично привабливого зовнішнього вигляду. Пластикові підлокітники, посилені металевими заставними, доповнені м'якими накладками для забезпечення комфорту під час тривалого використання.

Крісло Форте наповнить не тільки стилем, а й комфортом ваш офіс або робочу зону вдома. Завдяки своїм ергономічним властивостям стане незамінним елементом і помічником у роботі.

Ви можете купити Крісло Форте Richman чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Форте Richman чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари